Wpis z mikrobloga

@BiletNaKrucjate: A widziałem z rana na tiktoku konto tej dziewczyny. Rudnickiej d--a pękła, zgłosiła filmik i spadł z rowerka a Janocha rzuca aktem notarialnym i w komentarzach jej dupe liżą że w końcu ktoś się weźmie za hejterów XD
  • Odpowiedz
@virgola: powinni tych wszystkich naganiaczy pociągnąć do odpowiedzialności, niestety trzeba jakoś chronić tych naiwnych idiotów żeby w to nie wchodzić bo znowu jest ten sam schemat - ktoś wyprowadza pieniądze i bogaci się za granicą kosztem niekumatych głąbów
  • Odpowiedz
@dexterpol: Ostatnio UOKiK ma trochę większe jaja i nakłada też kary indywidualne. Niestety taki proces do decyzji o karach potrafi trwać ok. 2 lat od otrzymania zgłoszenia.
  • Odpowiedz
@virgola: Dobrze by było gdyby takie sprawy szybciej miały swój koniec. Najbardziej denerwuje mnie to w tym, że to Polacy Polaków oszukują żeby napchać kieszenie Amerykanów albo Niemców, zamiast podnieść kwalifikacje, nauczyć się zawodu czy chociaż spróbować sił w biznesie, który przynosi jakąś korzyść społeczeństwu to wolą zostać oszustami w zamian za iluzję bogatego życia. Obrzydliwi i nędzni ludzie, no ale znalazłem jeden mianownik - większość z nich raczej by
  • Odpowiedz