Aktywne Wpisy
ataeB +105
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +504
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Największa patologia jaka teraz jest to ceny na wtórnym. Skoro nowe mieszkania, z najnowszymi normami energetycznymi, niewymagające remontu, świeże chodzą po 18K to moja wielka płyta / kamienica będzie kosztować tyle samo bo ściany są pomalowane i moje stare meble też już stoją.
@armagedon444: gdzieś czytałem że w Niemczech różnica między takimi blokami a deweloperką to aż 33%. Nie pozdrawiam pakujących się w PRL na ATH xD
Dobrym przykładem jest takie wrocławskie jagodno. Bloków i domków deweloperka n------a, jedyną droga wyjazdową z osiedla jest niedostosowana (a i tak przebudowana!) jedna ulica. osiedlowe uliczki wąskie i pozastawiane autami. Brak zieleni, brak sklepów (no jest lidl i chyba nawet biedronka, ale z------e ludźmi bo to jedyne sklepy na osiedlu) A no i z komunikacji to
Przeglądam mieszkania na wtórnym i niemal każde nadaje się do remontu. Nawet w miarę nowe unity ludzie wykańczają po taniości i bez gustu. Nie da się patrzeć na te mieszkania.
Potem oczekują ceny jak za nowe budowane obok + wykończenie. Choć sami zapłacili nawet połowę mniej bo ich blok był dużo tańszy wiele lat temu.