Aktywne Wpisy
b_oski +55
niewiemjakiwybrac +256
#nieruchomosci #bieda #lata90 #takaprawda
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
#triban #wykoptribanclub #szosa #gravel
Tylko korbę chcesz zmieniać czy coś więcej? Pewnie z tyłu by się przydało coś większego niż 25/28 nie wiem co tam teraz masz. Do tego przynajmniej klamkomanetka lewa. Jak podliczysz koszty to taniej może wyjść sprzedaż roweru i kupno u----i 520 na sorze.
@krzjak28: Te opony mają bardzo fajną, przyczepną miękką mieszankę, która świetnie trzyma w terenie i na asfalcie, ale na asfalcie znika w oczach, 2-3 tys. km w trybie szuter/asfalt i bieżnika na środku nie ma. Nie polecam na mieszaną jazdę, szkoda opony :) Poza tym jest świetna.
@brh77603: tylko to nie jest właśnie RC a zwykły 500, ale jak wyżej pisał kolega, 35 powinny wejść
@Arturq66 to uchwyt Spigen, kupiłem tylko dodatkowo case na swój
@dybligliniaczek: a coś innego byś polecał do 35c maks? Myślałem nad Schwalbe jeszcze g one r oraz rs na tył, ale to już wyższy koszt, a póki co nie jeżdżę jeszcze jakoś super wyczynowo i długich tras nie robię
@krzjak28: Hmm, przecież Terra Speed kosztują ~200 zł więc te Schwalbe są tańsze chyba? Polecić za bardzo nie wiem, jeżdżę na 44 :) Może Panaracer GravelKing SS lub SK - wiem że są niezłe ale opinie są podzielone :)
Poza tym to że mało będziesz jeździł nie oznacza że musisz kupować budżetowe opony -
A co do opon - Terra Speed cudowna trakcja w terenie, ale na asfalcieznika w oczach tak jak pisano. Conti Racekingi spoko mi się trzymały, chociaż na piasku / błocie trochę brakowało przyczepności. Shwalbe Smart samy miałem też, głośne i bardzo przyczepne w terenie, ale jakość wykonania koszmarna, porwały się na rantach po może 2000km.
Teraz jeżdżę