Aktywne Wpisy
Bocianek2750 +23
Co jest atrakcyjnego w pracy w IT oprócz wypłaty seniora? Aktualnie według mnie nic:
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
jackieboy +36
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Ma ktoś może ten filmik gdzie kibic Widzewa zwyzywał Augustyniaka?
Wszędzie o tym piszą ale filmik zablokowany
Augustyniak zatrzymał się na debatę, ale nie wziął ze sobą parasola. Na końcu zrobił co mu kazano.
Do robienia syfu na boisku czy na ulicach lub trybunach legia zawsze pierwsza.
Ale kiedy podrzedny pilkarz slyszy w---------j, albo prezesa przestawia policja jak w Holandii, afera na caly kraj gwarantowana.
Najpierw augustyniak, potem ten hiszpan na koncu malarz, wielcy obrazeni bo kibic przeciwnej druzyny osmielil sie smiec krzyknac wypie#dalaj zdrajco do zawsze kulturalnych i uczciwych panow sportowcow
Dzięki dzięki
Pierwsze co to taki piłkarz powinien iść przed siebie i nie słuchać co tam gadają na trybunach Janusze.
Augustyniak na B klasę by się nie nadawał :)