Wpis z mikrobloga

a ja mam wrażenie że lizak przegrał jeszcze przed całą galą a teraz to takie przypieczętowanie nawet sam lizak zdaje sobie sprawe a denis to denis on w swoim świecie r------ł 40 typa i wszystko gra i dziewczyna mu się nie puszcza nie to co lizakowi
  • Odpowiedz
@GoodGuyChucky93: lizak wyloguj sie.
@GrubyPrezes Lizak przegrał juz na roascie kiedy był kozakiem przez telefon do sequento i miał już minę przegrańca, kolejna mina jak zadzwonił widz i opowiadał o piłce noznej Cuckoldinho. A jak juz wszedł Sequento do studia to zwróćcie uwagę na twarz lizaka, przestraszony Seba z pod bloku, jeszcze coś próbował mówić o łamanych nogach ze szklanymi oczami.
  • Odpowiedz
@GoodGuyChucky93: Dla mnie sama walka sequento vs lizak była ciekawa dla oka. Wrzucę cytat co napisałem.

walka mnie nie ciekawiła przed galą, ale obejrzałem i fajnie się ją oglądało. Dużo się działo przez cały czas, a urywki gdzie pokazywali twarz fagaty na której było widać wyrytą żenadę i takie politowanie mnie rozbawiały dodatkowo.

Ta różnica wagi o której napisałeś fakt była i musiała być bo staż treningu jest znacząco różny
  • Odpowiedz
Tak już pomijając beke z Akademi pana kleksa, fagate i bezbectwo ebe ebe, wybicie wampira czy prowadzenie daro lwa to lizak wcale nie wypadł tak źle zarówno w walce jak i w skali całej gali.

@GoodGuyChucky93: wróć do brania leków, bo juz nawet mi szkoda chłopa

Idz na trening i zobacz jak zawodowiec / pół zawodowiec robi takich sebków budowlańców
  • Odpowiedz
@Uzapi: @Garuso75 @Agca @OniOni_pl @urszula-mariolska
Ale nie zrozumcie mnie źle wiadomo, że beka z faworyta profesjonalnego zawodnika mma. Bad boy w typie fagaty co przegrał z typem który nie wie co to iq bo nigdy nie brał. Leci na swoim tańcu paralityka i żyje od weekendu do weekendu. To skakał do seicento ten wpadł do studia i wleciał szybki strzał, później było podpuszczanie na ciosa, jakieś
  • Odpowiedz