Uważajcie na giełde Ascendex. Jeżeli macie tam środki i nie było was 12 miesięcy na koncie to giełda zaczyna sobie naliczać 10 dolarów co miesiąc i jeśli macie tam tokeny to kradnie na bezczela z waszych środków. Mi tak ukradli około 200 zł bo byłem stratny na kryptowalucie YLD. Kupiłem za 700 czekając aż to kiedyś odbije. Zjechało do 200 a Ascendex mnie dosłownie okradł. Uważajcie bo to złodzieje.
@miesozercy_pod_noz: Podejrzewam, że jest to w regulaminie. Kojarzę, że Binance kiedyś informowało, żeby nie korzystać z konta na giełdzie jak z darmowego banku.
@Manah: No czyli z Binance też trzeba uciekać na portfel. Moim zdaniem ich to nic nie kosztuje bo to wirtualne pieniądzę a taki regulamin jest po to aby bezkarnie kraść biernym zarejestrowanym kase. Ale to tylko moje zdanie. Chciałem ostrzec wykopowiczów.
@miesozercy_pod_noz nic ich to nie kosztuje ale jak ktoś ich o----e to pierwszy będziesz, żeby ci oddali hajs bo to przecież ich wina, że mają słabe zabezpieczenia xD
Może chodzi o konta ludzi, którzy totalnie olali albo o takich, co zeszli z tego świata. Myślę, że sporo jest. I żeby te konta nie wisiały w nieskończoność, to podejmuje się takie kroki. Zapewne 1 operacja na 10 groszy raz na pół roku załatwia ten problem.
@WhiskeyIHaze: skąd się biorą tacy ludzie, którzy zamiast walczyć o prawa nas, zwykłych ludzi, stają po stronie wielkich gigantów finansowych. Też czerpiesz z tych zysków? mam wrażenie, że jesteś pierwszy, który lizał by im tyłek. Jest to dla mnie strata i chciałem ostrzec innych nieuświadomionych z tego procederu wykopowiczów. Nie pieprz mi też o regulaminie bo te gnidy wygotowali regulamin na 200 stron i zmieniali go około 40 razy przez
@miesozercy_pod_noz: ja się tylko odniosłem do twierdzenia, że nic ich to nie kosztuje. Bo potem w razie wpadki napisałbyś posta, że okradli giełdę i teraz oni się na ciebie wypieli i jesteś stratny.
Mam swoje życie, swoje obowiązki i nie urodziłem się po to by czytać regulamin jako
@WhiskeyIHaze: pajacu, nikt nie czyta regulaminów na 200 stron i ich aktualizacji. Ten proceder jest celowo wprowadzany. Chyba, że ty jesteś takim cyborgiem i czytasz takie rzeczy. Typowy cuckold. Jak żona cie zdradza to też mówisz, że po prostu to przez to bo nie dałeś jej dość przyjemności po raz kolejny.
@miesozercy_pod_noz pajacem jesteś ty no robisz aferę o jakieś drobne xD Jak ci się żona puszcza to z nią pogadaj a nie robisz projekcje swojego życia na innych. A jak nie potrafisz jej dobrze wyruchac to nie mój problem ale możesz ją podesłać do mnie, jeszcze nie było takiej której by moje szczęśliwe 7 cali nie pasowało.
@miesozercy_pod_noz są przynajmniej dwie uzytkowniczki tego portalu, które są w stanie to potwierdzić. A co do twojego marzenia o 10 calach. Większość kobiet nie jest w stanie takiego przyjąć i często stosunek kończy się przedwcześnie bo za mocno włożysz. Nawet mi się to czasem zdarza jak się trafi jakąś małą.
Uważajcie na giełde Ascendex. Jeżeli macie tam środki i nie było was 12 miesięcy na koncie to giełda zaczyna sobie naliczać 10 dolarów co miesiąc i jeśli macie tam tokeny to kradnie na bezczela z waszych środków. Mi tak ukradli około 200 zł bo byłem stratny na kryptowalucie YLD. Kupiłem za 700 czekając aż to kiedyś odbije. Zjechało do 200 a Ascendex mnie dosłownie okradł. Uważajcie bo to złodzieje.
Zapewne 1 operacja na 10 groszy raz na pół roku załatwia ten problem.
@miesozercy_pod_noz @Elec @miesozercy_pod_noz @Manah @WhiskeyIHaze
@miesozercy_pod_noz: nie chcesz zapłacić czasem to zapłacisz hajsem.
Jak ci się żona puszcza to z nią pogadaj a nie robisz projekcje swojego życia na innych.
A jak nie potrafisz jej dobrze wyruchac to nie mój problem ale możesz ją podesłać do mnie, jeszcze nie było takiej której by moje szczęśliwe 7 cali nie pasowało.
A co do twojego marzenia o 10 calach. Większość kobiet nie jest w stanie takiego przyjąć i często stosunek kończy się przedwcześnie bo za mocno włożysz. Nawet mi się to czasem zdarza jak się trafi jakąś małą.