@Blaskun Fikołem to jesteś tutaj ty, bo nie potrafisz porównać dwóch różnych spraw i przyznać się do błędu. Zapraszam na #czarnolisto i nie pozdrawiam.
@poradnikspeleologiczny: PZPR w 1989 robił to samo, podszywał się pod Solidarność, imitował fonty, albo wrzucał hasła typu "Wybierz solidność". Niezła partyjka z PiS skoro wiedzą, że samo autoidentyfikowanie się działa na ich niekorzyść xD
Sytuacja podobna, a nawet u Owsiaka gorsza, bo pod niby walką z sepsą wspierał tuskoidów.
@Blaskun: przybiegł dwa trolle. Owsiak nikogo nie wspierał, tylko uderzał w PiS, który tępił i oczerniał WOŚP. Poza tym, drogi pisowski lemingu, ty nie wpłacasz pieniędzy na WOŚP, a ci którzy wpłacają w większości zgadzali się z potrzebą odsunięcia PiSu od władzy.
Nie wiem jak to jest podobne do ukrywania logo partii na plakatach wyborczych, ale
#bekazpisu #pis #slask #zabrze #polityka
@Tytanowy_Lucjan: to nie żaden symetrysta, to zatwardziały pisowiec XD
@Blaskun: przybiegł dwa trolle. Owsiak nikogo nie wspierał, tylko uderzał w PiS, który tępił i oczerniał WOŚP. Poza tym, drogi pisowski lemingu, ty nie wpłacasz pieniędzy na WOŚP, a ci którzy wpłacają w większości zgadzali się z potrzebą odsunięcia PiSu od władzy.
Nie wiem jak to jest podobne do ukrywania logo partii na plakatach wyborczych, ale