Aktywne Wpisy
Korsir +98
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Anoncio2111 +248
Czy rybom wolno plusa?
Jesteśmy firmą oferującą noclegi w centrum Wroclawia. Kilka lat temu postanowiliśmy przerobić starą kamienicę we Wrocku na coś podobnego taniemu hostelowi, jednak ważne dla nas było to, by pokoje były przytulne i ciekawe. :) Dzisiaj mamy dla Was konkurs, chcielibyśmy zaprosić jednego Mirka wraz z osobą towarzyszącą do odwiedzenia naszych Pokoi Gościnnych i Wrocławia. :) Do wygrania nocleg dla dwóch osób na jedną dobę (do wykorzystania do 30 kwietnia, poza weekendami).
Spośród osób które zaplusują ten wpis wylosujemy zwycięzcę. - #januszebiznesu i #polakicebulaki obecność obowiązkowa! :)
Więcej o nas na stronie: http://stopwroclaw.pl
#rozdajo #konkurs #wroclaw #stopwroclaw
Na zdjęciu jeden z naszych pokoi. ;) Więcej zdjęć tutaj.
Komentarz usunięty przez autora
@StopWroclaw:
"Pokoje wyposażone są w łóżka, szafy oraz biurka lub stoły. Ponadto w cenie są ręczniki, kawa, herbata, Wi-Fi i parking za budynkiem."
zeby wejsc na mirko trzeba wyjsc z budynku ;<
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A wystrój pokoi bardzo ładny:)
@2RC6BW: Miło to czytać. :) Włożyliśmy naprawdę mnóstwo serca w dekorowanie pokojów. Chcieliśmy, żeby z jednej strony było przytulnie, a z drugiej ciekawie. ;)