Wpis z mikrobloga

Dobrze że mam tylko 3 oryginalne gierki na switcha reszta to piraty, nawet mi nie żal tych co kupują całe biblioteki. Udupiają emulatory i człowiek za 10 albo 20 lat jak nie będzie można kupić żadnego sensownego switcha to nie odpali nic ze swojej biblioteki bez rzucania kasy nintendo za porty/remastery.
Sony jest jakie jest, ale mam potężną kolekcję zbudowaną na tej platformie od ps3 i tam przynajmniej wiem że w przyszłości te gierki sobie odpalę na rpcs3 albo innm emu. A u nintendo jak w lesie, a nawet gorzej jak...
#ps5 #nintendoswitch #takaprawda #gry #piractwo
423frewq4f23 - Dobrze że mam tylko 3 oryginalne gierki na switcha reszta to piraty, n...

źródło: 487f60edc4a12e81690b26614cf4d9804a6eb0023589a80ca089cd9224599972

Pobierz
  • 31
@Rustyyyy: Nic ciekawego, znowu wylewają się z niego kompleksy.

Natomiast co do jego hipokryzji to sprzedawał na allegro koszulki z #!$%@? artami od Nintendo, a potem się tu siarczyście zesrał jak mu allegro usunęło aukcje z #!$%@? artów na koszulkach xD
@Kryspin013: Zaraz co? Chyba jestem mocno nie w temacie, założyłem że to jaki random

@Rustyyyy: O panie. To jest GoombaPl. Typ od lat znany z tego, że włącza mu się agresor w tematach nintendo i zaczyna obrażać ludzi. Ogólnie miał tutaj kilka kont. Wielokrotnie miał bana za wyzywanie ludzi i ogrom ludzi tutaj (i nie tylko tutaj) ma trochę z niego bekę za hego hipokryzję. Niech przykładem będzie jego jakiś
@Rustyyyy: Nope, goomba jest jedyny w swoim rodzaju i nawet na grupkach nintendowych mają z niego bekę. A znam temat jeszcze sprzed kilku lat bo widziałem co #!$%@?ł jak chciał np z innymi serwerami discorda organizować turnieje w gierki nintendowe xD
@423frewq4f23 Kijowa sytuacja, ale ludzie od yuzu i citry sami się wystawili biorąc hajs i reklamując się, że zoptymalizowali emulator pod zelde jeszcze przed jej premierą

Skoro poszli na taką ugodę, to mogli rzeczywiście narazić firmę na takie straty
@423frewq4f23: piracisz czyli kradniesz własność intelektualną. Kradzież to nie tylko #!$%@? bułki w lidlu ale również piractwo. Jak cię nie stać no to #!$%@? wiadomo jak jest nie oceniam ale jak cię stać i po prostu piracisz to iks de.