Aktywne Wpisy
xionacz +1003
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
@Ranger: To może załóż te rowerowe do motocykla?
Nie ma potrzeby dramatyzować. Zwyczajnie nikt nie widzi najmniejszej potrzeby przyglądać się tematowi skoro nie przeszkadza, a wiele innych elementów motocykla też śmierdzi.
Producenci pewnie też, dlatego używają śmierdzącej ale wytrzymalszej/tańszej/ładniejszej mieszanki zamiast ładnie pachnącej.
@Ranger: pierwsze słyszę, aby tak było, masz oryginalne nie chińskie gumy?
@Steven_Hyde: chłopu, co guma śmierdzi xd\
@Ranger zastanawiałeś się, czy to nie jest tak, że to Twoje dłonie śmierdzą z kontaktem z gumą, a nie że to manetki ten zapach zostawiają? Polecam test: pojedź na jakiś Szpanerplac i zapytaj się parkujących tam motocyklistów, czy możesz im obwąchać manetki - będziesz miał porównanie.