@alxnr: To raczej awaria po stronie banku, bo problem ten dotyczył całej Polski, nie tylko jednej Biedronki. Kolejka mogła się utworzyć właśnie z uwagi na to, że część klientów nie była świadoma, że nie zapłacą kartą.
@alxnr: ja do biedry chodzę specjalnie po muszyne. Dzisiaj byłem i akurat jej nie było, zrobiłem już zakupy i patrzę, że kasa obsługowa wolna, nikogo nie ma. Pierwszy raz się zdarzyło, że nie stałem w kolejce tylko od razu wykładałem towar. Zagaduje i mówię, że jakiś mały ruch dzisiaj no i kasjerka mi powiedziała, że niedawno był armageddon, bo samoobsługowe przestały działać i przy obsługowej też tylko można było gotówką. Śmiesznie
@i_found_a_whistle: robisz zakupy w biedrze i narzekasz, jeszcze w poście dajesz lidl>biedronka ale i tak chodzisz do tej brudnej biedronki. No i jak to nie jest hipokryzją?xDD
A na końcu i tak mi powiedzieli, że awaria terminali i płatność tylko gotówką XD
#gownowpis
@alxnr: To raczej awaria po stronie banku, bo problem ten dotyczył całej Polski, nie tylko jednej Biedronki. Kolejka mogła się utworzyć właśnie z uwagi na to, że część klientów nie była świadoma, że nie zapłacą kartą.
Hipokryzja p0laczków mnie #!$%@?
ale ni jak ma się to do Piotra i Pawła albo Almy z dawnych lat
@i_found_a_whistle: robisz zakupy w biedrze i narzekasz, jeszcze w poście dajesz lidl>biedronka ale i tak chodzisz do tej brudnej biedronki.
No i jak to nie jest hipokryzją?xDD