Aktywne Wpisy
konik_polanowy +948
hacerking +95
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Chodzi o taką betonową dziurę w ziemi, oczywiści we współczesnym wydaniu, czyli uszczelnioną i z jakimiś kafelkami + filtr.
To co widać na foto to właśnie taka wanna przedwojenna. Całkiem fajnie mogłoby wyglądać takie miejsce na schłodzenie koło domu, ale czy to ma sens?
#budujzwykopem troche #stepujacybudowlaniec
@JanParowka: sens mają te rzeczy, zjawiska i idee, którym sami go nadamy. pozdrawiam.
kafelki albo jakaś farba to tandeta
lepiej sezonowo rozkładać basen
@mkorsov: bardziej myślałem o drobnej mozaice
No ale nie wiem, czy to ma rację bytu, taki betonowy kloc. Ale może fajnie oddać.
Chcesz się tam położyć i leżec kryzżem ?