Aktywne Wpisy
rastafari85 +152
Nawet wiadro ładniejsze od scyzorykowego, a o smaku to nie wspomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
MishMashStudio666 +364
Dzień dobry!
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
Z jakich komponentów uzyc, czy te komponenty beda łapały sie na dotacje moj prad?
Dlaczego pytam? Poniewaz bardzo duzo firm montuje panele o mocy 10kW za cene w przedziale 40-55 tys co jest istnym kosmosem dla mnie.
Wogole się mowi, że inwestycja w fotowoltaike jest nieopłacalna teraz, jak to rzeczywiście jest?
Ktos mi tam napisał: "Panele 2kwp+magazyn 5kWh około 12 tys zl po dopłatach.Jak nie bedzie produkcji to mozna ładowac magazyn w tanszej taryfie."
#pv #fotowoltaika #elektryka
https://jimmy-sklep.pl/pl/p/Zestaw-fotowoltaika-9%2C6-kWp-Falownik-Deye-SUN-8K-G05-Zabezpieczenia-DC/45
Kosztuje 10k, dolicz do tego okablowanie i stelaż w zależności czy montujesz na dachu czy gruncie ok 3-4k. Pytanie na oferteo o montaż kompletnej instalacji, oferty