Aktywne Wpisy
xeacaex +878
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
damianooo8 +118
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Czy popierasz przyjęcie tysięcy nielegalnych imigrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki, zgodnie z przymusowym mechanizmem relokacji narzucanym przez biurokrację europejską?
czyli "przymusowy" mechanizm narzucony przez "biurokracje" UE jest be, a wpuszczanie wszystkich jak leci za kase dla tłustych pisowskich świń przy korycie jest ok.
Bo jak zgodzimy się na relokację zidentyfikowanych imigrantów to tysiące dolarów z łapówek przejdą im koło nosa xD
Przecież to jest mafia zorganizowana pod przykrywką struktur państwowych. Jeśli to wszystko się potwierdzi to PiS powinien zostać zdelegalizowany.
#sejm #bekazpisu #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora