Aktywne Wpisy
koronawirus +694
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +35
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
Szukam auta głównie do miasta, krótkie dystanse, raz na tydzień trasa 80km w jedną stronę. Kilka razy w roku chciałbym się wybrać gdzieś dalej i fajnie jakby w samochodzie mogły podróżować w miarę komfortowo 4 osoby. Raczej w grę wchodzi tylko benzyna lub benzyna z LPG. Szukam czegoś co będzie miało więcej mocy tak aby jazda prędkościami autostradowymi nie stanowiły większego problemu. Raczej szukam hatchbacka, ale przemyśle inne propozycje.
Mi wpadła w oko jedynie mazda 3 bl w hatchbacku z silnikiem benzynowym 2.0 150km. Myślicie, że warto zainteresować się tym modelem? A może macie jakieś inne propozycje w tej cenie?
#motoryzacja #samochody
Komentarz usunięty przez autora
@Cztero0404 @malin90 jak z awaryjnoscią Insignii wygląda? Słyszałem legendy, że nie najlepiej, ale to od ludzi co też nie mają do czynienia za dużo z motoryzacją. Alfa spoko, silniki 1.4 170km godne polecenia?
Syfik ufo spoko, ale jak wygląd nie przekonuje to wersja sedan jest jak znalazł sam byłem zdziwiony ile tam jest miejsca z tyłu
Insignia, silnik 1.8 to spoko opcja ale jeśli chodzi o ogólną bezawaryjność to nie jest dobrze, nie jest też źle, można powiedzieć, że jest średnio ( ͡º ͜ʖ͡º)
Poleciłbym Volvo v70 ale tu znam