Aktywne Wpisy

Chcemy z moim niebieskim paskiem kupić psa. Na tapecie są 2: corgi i samoyed. Nie wiem który lepiej się w bloku odnajdzie. Jakie są wasze doświadczenia? Który byłby lepszy? #psy #pieswbloku #zwierzaczki

sznioo +143
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Dla osoby, która pali pół paczki, w porywach do paczki na dobę. Do tego mam zamiar używać głównie samych wkładów klasycznych, coś a'la smak Cameli niebieskich. Bateria nie musi wcale starczać na tydzień, wystarczy mi 2-3 dni użytkowania, a potem ładowanie.
I jakby ktoś wiedział, na ile starcza taki jeden płyn za 10-11 zł przy paleniu zwykłych fajek takim jak napisałem?
Chciałbym dać coś koło 200 zł, a jeśli da się przy dobrej jakości dać mniej, to wiadomo, że poniżej 200 zł.
#papierosy #wykopsmokersclub #epapieros
@Simon: No właśnie problem w tym, że nie mam czasu odbierać przesyłek, a teraz mam 2 godziny wolnego czasu. tu mam blisko i szybko. A tak musiałbym biegać za kurierami, bo nie dowiozą mi tak jak chcę, albo tracić godzinę na kolejce pocztowej. A nie mam ostatnio czasu żeby pozwolić sobie na godzinę w plecy.
ul. Sępa-Szarzyńskiego 34
Tam znajdziesz wszytko co Ci będzie potrzebne :p
Poza tym możesz wziąć przesyłkę na paczkomaty i odbierzesz kiedy będziesz chciał.