Wpis z mikrobloga

Jakie e-p-------y polecacie?

Dla osoby, która pali pół paczki, w porywach do paczki na dobę. Do tego mam zamiar używać głównie samych wkładów klasycznych, coś a'la smak Cameli niebieskich. Bateria nie musi wcale starczać na tydzień, wystarczy mi 2-3 dni użytkowania, a potem ładowanie.

I jakby ktoś wiedział, na ile starcza taki jeden płyn za 10-11 zł przy paleniu zwykłych fajek takim jak napisałem?

Chciałbym dać coś koło 200 zł, a jeśli da się przy dobrej jakości dać mniej, to wiadomo, że poniżej 200 zł.

#p-------y #wykopsmokersclub #epapieros
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wystarczy mi 2-3 dni użytkowania

@nodikv: To ciężko ci będzie zejść poniżej 200 PLN. Ale radzę ci nie oszczędzać i kupić dobra e-fajkę, bo tanie i małe się psuja albo daja mało dymu, a wtedy kasa po prostu wyrzucona w błoto
  • Odpowiedz
@grzegorz-zielinski: No różnią się właśnie baterią chyba ;) To dużo czy mało? Z tego co widze jeden liquid to 10 ml. za 10-20 zł, więc jakby mi starczało 15 zł na 5 dni to byłbym mocno zadowolony. teraz wydaję tyle mniej więcej na dobę.
  • Odpowiedz
@nodikv: https://www.e-dym.pl/PROMOCJE/1598-!PROMOCJA_!!!_Bateria_eGo_Vision_Spinner_VV_1300mAh.html

Jedna z najlepszych, jak nie najlepsza bateria na rynku

Jak szukasz w zestawie to: https://www.e-dym.pl/E-p-------y/10637-!!!_Zestaw_2x_e-papieros_Vision_Spinner_VV_1300mAh_PLUS.html

Regulacja napięcia polega na tym, że możesz ustawić sobie napięcie od 3,3V - 4,8V, ma to znaczenie, ponieważ niektóre grzałki lepiej działają na wyższym inne na niższym napięciu. Jeżeli Ci to nie potrzebne (polecam sprawdzić) szukaj baterii ze stabilizowanym napięciem, oznacza to, że bateria będzie trzymała takie samo napięcie od naładowania, do rozładowania.
  • Odpowiedz
@nodikv: Nie w tym modelu pewnie nie bo jest dobrany "firmowo", ale jeśli masz regulowaną baterię to kiedyś będziesz mógł sobie zmienić parownik na lepszy/inny. Czyli będziesz miał jakieś pole manewru.
  • Odpowiedz
@nodikv: Tak, grzałki się zużywają (ale je można wymienić za 9zl), może Ci upaść i się rozszczelnić, albo będziesz chciał spróbować czegoś innego. Ogólnie nie polecam niczego z milda. Nie są warte swojej ceny.

Już o wiele lepszym i tańszym wyborem jest:
  • Odpowiedz
@nodikv: Jest liderem, ale w marketingu.

Mild / Volish to ta sama firma. Większość tych fajek jest produkowana w fabrykach Joyetech gdzieś w Azji, poza ceną i nadrukiem nie róznią się zbytnio od produktów 2/3x tańszych.
  • Odpowiedz
@gammie: Mam pod domem także stoisko firmy Trend. Coś z ich oferty ma sens? Jakieś Bluse V Go kiedyś mi polecali, ale wtedy nie byłem zdecydowany.
  • Odpowiedz
@nodikv: Powiem tak 2 tygodnie temu kupiłem taki zestaw jak podałem u górze(jeden z wykopowiczów mi polecił) i jestem bardzo zadowolony. Ustawiam sobie dowolne napięcie i mogę regulować "wielkość chmurki". Nic nie cieknie nic nie siorbie. Wcześniej miałem jakieś noname to zamiast przyjemności z palenia było ciągłe przeklinanie jakie to ja g---o kupiłem, a teraz martwię się tylko aby doładować baterie i zalać liquid.
  • Odpowiedz