Aktywne Wpisy
mati1990 +22
w zeszłym tygodniu wyszedł mail do pracowników że od tego tygodnia jest zakazane logowanie służbowym kontem na prywatnym sprzęcie.
wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie
wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie

erebeuzet +16
Różowa przyjmuje księdza po kolędzie. Ja nje.
Uciekam z domu, ale teraz muszę pilnować jak będzie szedł co bym sie nie wpakował na minę
Uciekam z domu, ale teraz muszę pilnować jak będzie szedł co bym sie nie wpakował na minę
źródło: temp_file3575548641992636374
Pobierz

Dla osoby, która pali pół paczki, w porywach do paczki na dobę. Do tego mam zamiar używać głównie samych wkładów klasycznych, coś a'la smak Cameli niebieskich. Bateria nie musi wcale starczać na tydzień, wystarczy mi 2-3 dni użytkowania, a potem ładowanie.
I jakby ktoś wiedział, na ile starcza taki jeden płyn za 10-11 zł przy paleniu zwykłych fajek takim jak napisałem?
Chciałbym dać coś koło 200 zł, a jeśli da się przy dobrej jakości dać mniej, to wiadomo, że poniżej 200 zł.
#p-------y #wykopsmokersclub #epapieros
bateria: http://ego2.pl/pl/baterie-ego/259-bateria-vision-spinner-vv-1300.html
katomizer:
@nodikv: To ciężko ci będzie zejść poniżej 200 PLN. Ale radzę ci nie oszczędzać i kupić dobra e-fajkę, bo tanie i małe się psuja albo daja mało dymu, a wtedy kasa po prostu wyrzucona w błoto
Jedna z najlepszych, jak nie najlepsza bateria na rynku
Jak szukasz w zestawie to: https://www.e-dym.pl/E-p-------y/10637-!!!_Zestaw_2x_e-papieros_Vision_Spinner_VV_1300mAh_PLUS.html
Regulacja napięcia polega na tym, że możesz ustawić sobie napięcie od 3,3V - 4,8V, ma to znaczenie, ponieważ niektóre grzałki lepiej działają na wyższym inne na niższym napięciu. Jeżeli Ci to nie potrzebne (polecam sprawdzić) szukaj baterii ze stabilizowanym napięciem, oznacza to, że bateria będzie trzymała takie samo napięcie od naładowania, do rozładowania.
Już o wiele lepszym i tańszym wyborem jest:
Mild / Volish to ta sama firma. Większość tych fajek jest produkowana w fabrykach Joyetech gdzieś w Azji, poza ceną i nadrukiem nie róznią się zbytnio od produktów 2/3x tańszych.