@szczeki32: opanierowany chleb topiony w tłuszczu, no ale papryka to w sumie warzywo czy tam owoc, zależy czy patrzeć z punktu handlowego czy botanicznego, to jakby zbilansowany posiłek.
@szczeki32: w ch000j polecam robić jajochlebki w wersji zapiekanej!!! Wrzucić na wierzch cebulkę, paprykę, może być pieczarka, jakaś szynka, trochę sera, można na wierzch mięsistego pomidorka i wychodzi coś w stylu szybkiej zapiekanki, a nie jest tak tłuste jak smażone. Piec na papierze do pieczenia na ruszcie i wychodzi żarło 10/10. 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@rzaden_problem: kolego, nie wydziwiaj dobra? prawdziwy klasyczny jajochlebek to sol i pierz. To, że dodalem papryke i oregano to juz fanaberia i bezczeszcenie jajochlebka
@Fanaticz w chlebku