Aktywne Wpisy
Mircy z #remontujzwykopem #kanalizacja #kiciochpyta wymieniłem elementy syfonu pod zlewem żeby zmieścić jakiś kosz na śmieci. Natomiast śmierdzi mi kanalizacja w chacie. Podejrzewam że usunięcie kolanka itd spowodowało że smród z rur dostaje się do mieszkania. Poproszę o polecenie jakiegoś syfonu lub elementów. Może być komplet. Z czymś co zatrzyma wyziewy z kanalizacji w kierunku mieszkania i jednocześnie będzie jak najbliżej zlewu żeby mieć miejsce na

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
BitcoinProjekt365dni +339
Witam serdecznie Państwa,
pragnę uruchomić eksperyment, który będzie polegał na cotygodniowym zakupie Bitcoin (niezależnie od jego kursu) za kwotę 1900zł. Projekt będzie trwał przez 365 dni, co daje w łącznie 52 tygodnie. Przez ten czas zostanie wydana kwota około 100 000 zł na zakupy kryptowaluty Bitcoin.
Po uruchomieniu projektu zostanie publicznie podany adres portfela na który będą dokonywane regularne zakupy/wpłaty Bitcoin każdego tygodnia. Dodatkowo każdego tygodnia na tagach #bitcoin
pragnę uruchomić eksperyment, który będzie polegał na cotygodniowym zakupie Bitcoin (niezależnie od jego kursu) za kwotę 1900zł. Projekt będzie trwał przez 365 dni, co daje w łącznie 52 tygodnie. Przez ten czas zostanie wydana kwota około 100 000 zł na zakupy kryptowaluty Bitcoin.
Po uruchomieniu projektu zostanie publicznie podany adres portfela na który będą dokonywane regularne zakupy/wpłaty Bitcoin każdego tygodnia. Dodatkowo każdego tygodnia na tagach #bitcoin

źródło: bitcoinprojekt
Pobierz
Pozdrowienia ze Stambułu, z 7 wykopowego wyjazdu na przeszczep włosów w Turcji. Szósty miał miejsce tydzień temu, nie było czasu na podsumowanie.
Jak zwykle wjechało dobre jedzenie, teraz jest chwila na turecka herbate nad morzem. Pogoda top, brakowało tego słońca w ostatnie miesiace.
Byliśmy kolejny raz w Cayra Clinic w Stambule, klinika znana nam od lat, komplikacji brak, problemów brak, poziom top, jedzenie również top. Wszystkie zabiegi wykonane metoda szafirowe FUE (jest jeszcze DHI, ale to w określonych przypadkach).
Dzięki @plazmodesma i innym za dwa super wyjazdy.
Jeśli chcesz omówić swoja sprawe, zapraszam na priv, odpowiem na wszystkie pytania i posłużę doświadczeniem :-) nikt nie zrozumie faceta z łysieniem tak dobrze, jak inny facet, który sam przez to przechodził. Konsultacja to zawsze spoko sprawa, nawet jak nie zdecydujesz się jeszcze na przeszczep. Dowiesz się na czym stoisz i czy kwalifikujssz się do zabiegu z nami lub gdziekolwiek indziej.
Dla Wykopków oferta specjalna: 2300-2700euro plus bilety, w cenie oczywiście hotel, transfery, zabieg, kosmetyki do pielegnacji po zabiegu. Wyjazd grupowy z polskim opiekunem (na wykopowych wyjazdach jestem ja osobiście).
Terminy na najbliższe wyjazdy grupowe:
08.03-10.03.2024r.
21.03-23.03.2024r.
12.04-14.04.2024r.
26.04-28.04.2024r.
10.05-12.05.2024r.
24.05-26.05.2024r.
07.06-09.06.2024r.
21.06-23.06.2024r.
#przeszczepwlosow #przeszczep #lysienie #zakola #finasteryd #minoxidil #looksmaxing #turcja #podrozujzwykopem #wlosy
źródło: IMG_2021
PobierzKomentarz usunięty przez autora