Wpis z mikrobloga

Zełenski z Kołodziejczakiem będą badać transporty żywności na granicy!

Jak człowiek czyta te ukraińskie wysrywy to se myśli: A chu# z tą ukrainą. niech ich dojadą.

To są skutki nadstawiania d--y temu narodowi. Dostali palec, pogryźli rękę, a jeszcze chcą zwyczajnie nas zadźgać jak na Wołyniu. Absolutnie nieakceptowalne zachowanie tego typa, który nie powiem - na początku mi zaimponował, ale każdy kolejny dzień to więcej śliny, żeby napluć mu w ryj - bo on nie broni swojego narodu, a wyciera sobie nim gębę. Między innymi dlatego ludzie uciekli i nie chcą bronić interesów jego i jego ziomków i zachodnich korporacji.

#ukraina #polityka #polska
k.....s - Zełenski z Kołodziejczakiem będą badać transporty żywności na granicy!

Jak...

źródło: Screenshot 2024-02-21 at 15-41-41 Specjalna odezwa Zełeńskiego. Zwrócił się do Polaków. Proszę

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zeudos: To ja wiem, ale jego rzymski pochodzenia tutaj chyba ma mniejsze znaczenie - on ewidentnie dziala przeciwko swojemu narodowi. To przez niego i skorumpowanych urzednikow ludzie nie chca walczyc i tak jak nie lubie tego narodu, to rozumiem dlaczego uciekaja. Przez co robie fikolki typu: rozumiem, ze uciekli, ale jak patrze na ich zachowanie w PL to bym ich bez zalu odeslal. Zelenski wyrasta na najwieksza kanalie, ale on
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam: Oni dążą do rozwiązania konfliktu poprzez bezwarunkowe zaprzestanie blokowania granic - by mogli robić te swoje śmierdzące interesy. Wycierają sobie ryje głodem w Afryce i innymi wzruszającymi hasłami, a wiadomo o co chodzi. To nie jest w naszym interesie, a nie ma znaczenia czy mają wojnę czy nie. Niszczy się nasze rolnictwo, europejskie rolnictwo, a dopuszcza jakieś g---o z Ukrainy. Hipokryzja pełną gębą. Po co jakieś regulacje? No po
  • Odpowiedz