Aktywne Wpisy

Cztero0404 +311
Nie, to nie prawda. Chińska maszyna marketingowa/propaganda wcale nie wjechała na grubo do polski, pan chińczyk wcale nie kręci korbą płacąc za reklamę chińskich aut wszyscy się pozytywnie o nich wypowiadają dla tego, że są takie dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°) #samochody #motoryzacja #polska #europa #gospodarka
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-09-14_193448_www.youtube.com
Pobierz
Anjay +481
Ja p------e 19:30 i jest k---a ciemno xd a przez najbliższe pół roku będzie tylko gorzej xdd miejsce nie do życia
#zalesie
#zalesie

A konkretów to mi żaden zwolennik protestów nie podał żadnych. Nie widziałem zadnego artykułu ani dyskusji w komentarzach o tym, co jest złego w tym Zielonym Ładzie.
Dla mnie to niestety wygląda tak, że małpa na traktorze z mentalnością "spadł śnieg, więc globalne ocieplenie to kłamstwo" robi dym, bo jej nie pozwolą zlewać przepalonego oleju do rzeki za stodołą.
#zielonylad #strajk #rolnictwo #polityka
źródło: 0ecfe9306f51679662d9fbacfd260493
PobierzWe Wrocławiu rozdawali ulotki podczas protestów, mają 3 główne postulaty i ja się z tymi postulatami zgadzam, ale...
Ale uważam od samego początku, że tak to oni sobie nie zaskarbia poparcia ludzi, tylko ich wkurzą. Rolnicy jednak nie przyjmują do wiadomości tego argumentu i pierdziela ciągle to samo, że bez nich nie będzie co jeść ¯\(ツ)/¯
Rolnicy: urzędnicy mają w dupie to, że blokujcie drogi wylotowe z miast!
@macan: Wrzuć zdjęcie tej ulotki, bo szukam tych postulatów i zdania są podzielone. Jedyne co jest zgodne to zatrzymanie towaru z ukrainy.
Ruscy lasy i biznesy w Polsce zamknęli i godziny dla seniorów wprowadzili?
Jeszcze jabłko dawali, drugą stronę mogę wrzucić po pracy, to jedyne zdjęcie jakie mam teraz
źródło: 20240213_153142
Pobierz@frutson jeszcze ruskie rozjazd cen z kosztami pewnie spowodowały
źródło: temp_file4571169895463422075
Pobierz@Tymajster:
Z dwa dni temu odpowiadałem na wykopie w sprawie zielonego ładu i norm gaec. Jak nie znajdziesz, chętnie odpowiem raz jeszcze
Ja tu widzę dwie przyczyny dlaczego obrywa się obecnej władzy:
1. Oni są teraz osobami decyzyjnymi, mają największy wpływ na to co da się zmienić. PiS jako całość już niewiele
@MamByleJakiNick: dokładnie, PiS wprowadzający zielony ład był super, ale teraz pomiocie szatana Tusku ratuj