Aktywne Wpisy
thorgoth +219
LuckiesFlow +211
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
To typowy damage control - zrobić z kogoś idiotę. A tym czasem jest tak:
A) Jeżeli faktycznie Ukraińcy powiedzieli, że to głośnik a to była b---a to znaczy, że Ukraina przeprowadziła zamach b-----y na terenie Polski.
B) Jeżeli A to ściema to oznacza, że przez polską granicę będącą jednocześnie granicą UE możliwe jest szmuglowanie ciężkiej broni skradzionej w strefie wojny. Broni, która pewnie została wysłana tam jako pomoc.
W obu przypadkach to jest ciężki incydent międzynarodowy, który powinien zostać wyjaśniony na wczoraj. Jak to przejdzie bez konsekwencji to znaczy, że jakiekolwiek prawo i bezpieczeństwo w UE to fikcja.
#polska #policja #bekazpisu #szymczyk #ukraina
Cały czas zastanawiało mnie, to że zrobił to policjant, który zapewne ma choć minimalne pojęcie o broni.
Ten pijak i gamoń Kamiński bardziej mi pasuje jako osoba, która odpaliła pocisk.
W gabinecie doszło do grubej libacji alkoholowej, a pan komendant miał gości. Miedzy innym jeden z polityków i Wąsik z CBA. Granatnik ponoć miał odpalić pijany Wąsik.
Gdyby tam nie było czegoś za paznokciami to PIS pozbyłby się komendanta głównego i tyle, a nie prowadził damage control.
Jan Pinski