Aktywne Wpisy
JoeGlodomor +458
Jacinda +341
hej Mireczki, nie wiem czy jest ktoś tutaj co pamięta mój post sprzed sześciu lat, kiedy chwaliłam się wynikami z matury:
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
Matka mojej dziewczyny mnie nienawidzi bo.. nie mam pracy. Studiuje dziennie, moze #marketing nie jest super kierunkiem ale tak sie wylosowalo.. Jej matka jest milionerka, pare nieruchomosci i biznesy na 100 mln +
Czesto sie czepia, ze jak jestem u niej to nie pomagam ale.. jej "zadania" dla mnie to czesto PRZYNIES TO, ZANIES TO, POMOZ TEMU, a potem sie okazuje, ze to nie ma sensu.
Pomoz przyniesc polke do szafki - szafka #!$%@?, nic nie przynos bo to nie ma sensu
Pomoz przesunac lodowke i zlozyc kanape - jest swiezy remont, to nie ma sensu.
I tak słucham razem z dziewczyna, ze jak to my sobie w zyciu poradizmy jak pracy nie umiemy.
Dodatkowo dziewczyna ma rodzenstwo i ich "partnerzy/rki" sa tam zatrudniane i maja normalnie placone za prace tam.
Ja jedyne co slysze to "ojj kobietki nosza takie ciezkie rzeczy, wazne ze chce im sie pracowac", na co dostaje argumenty ze te osoby maja za to placone, ale to i tak nic nie daje.
#zalesie #p0lka #kobiety #pracbaza
@kiszczak: Od poczatku poznania mnie nie polubila xD Jak mnie zobaczyla i zostala zapytana co o mnie sadzi to powiedziala "Wazne ze sie X podoba" i se poszla w #!$%@? xD
@o0kizzle0o: Rozowa to widzi, ale do rozowej tez sie #!$%@?, ze nic nie robi i nie pomaga i jak ona sobie w zyciu poradzi. A potem jak uslyszy, ze chce studiowac to tesciowa mowi, OO TO KUPIMY CI MIESZKANIE i zaczyna przegladac olx xD