Hehe a pamiętacie jak jakiś amerykaniec z polskimi korzeniami się zesrał, że przyleciał se do #krakow i wszyscy mieli w dupie to, że ma polskie korzenie i każdy go zlewał i że już więcej tu nie przyleci? XD
@Mega_Smieszek Czego się spodziewał? G---o kogo obchodzi jakiś amerykański "Polak", który często już nawet po polsku nie umie mówić, a pochodzenie traktuje jedynie jako karmę dla swojego ego, by poczuć się wyjątkowym. No tylko ta "wyjątkowość" w Polsce nic nie znaczy, bo tu... No żyją przede wszystkim Polacy xD
@Mtsen: w sumie posiadanie polskich korzeni nawet dalekich nie jest wyjątkowe, przecież mamy tak bardzo liczną Polonię na całym świecie, że to już żaden wyczyn xD
@Mega_Smieszek: Chłop jak chłop - buc i tyle. Ale ilu wykopków dzięki niemu podbudowało swoje ego i utwierdziło się w wyższości swojej kultury nad obcą!
@Mega_Smieszek: musiał znosić niezliczoną ilość Polish jokes, no niezły męczennik, powinna na lotnisku czekać na niego limuzyna z don perignon i dwoma divami. XD
@Mega_Smieszek: @Mtsen @johann-meier No debil, a wystarczyło by się nie przyznawać że jest z Polski to od razu by było inne traktowanie. Widzę że typek starszej daty już, ale gdyby był młodszy, powiedziałby że on American na mieście wieczorem to już by była robiona gała przez jakąś p0lkę
@Towarzysz_Szmaciak Ostatnim razem też wrzuciłeś ten kawałek serialu? Bo pamiętam że był niedawno o taki sam wpis i ktoś to wrzucił ( ͡º͜ʖ͡º) Zobaczyłem i stwierdziłem że może kiedyś zobaczę jak będzie gdzieś osiągalne xD
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
#usa #heheszki #genealogia
źródło: temp_file7478434624849720085
Pobierzźródło: temp_file1232872077343460003
PobierzChłop myślał, że będą go na rękach nosić XD
@Mtsen: A jak wszyscy wiemy 100% Polaków jest wyjątkowych, więc jeden pozorant nie robi na nas wrażenia.
w ogóle tego nie napisał, typ odklejony jakiś że niby "respect' nie dostał? o czym on bredzi? xD
wydaje mi się że ogólnie to amerykanie (nawet polskiego pochodzenia ;) ) są lubiani w Polsce.
źródło: 16964100
PobierzBo pamiętam że był niedawno o taki sam wpis i ktoś to wrzucił ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zobaczyłem i stwierdziłem że może kiedyś zobaczę jak będzie gdzieś osiągalne xD