Aktywne Wpisy
JoMaHaa +3
Na wypoku mi się takie reklamy wyświetlają, a moja różowa to w życiu dla mnie nic fikusniejszego nie zalozyla ( ͡° ʖ̯ ͡°) czasem jak mi się zdarzy przejść obok działu z taką lepsiejsza bielizna to se tylko wzdycham ciężko, wykop mnie jeszcze chce pogrążyć...
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
splitt +7
#pokazauto #cybertruck #tesla
Najlepszy samochód jakim jeździłem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawców i zwykłych hejterów o mało nie zrezygnowałem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokładnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale gość, który
Najlepszy samochód jakim jeździłem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawców i zwykłych hejterów o mało nie zrezygnowałem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokładnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale gość, który
Dodatkowo mam wrażenie, że podczas tych 2h nieudolnie próbuję spompować jakieś części ciała, a w rzeczywistości pompuję coś zupełnie innego i po jakimś czasie zniechęca mnie to do ćwiczeń, jak robiłem np. w konkretny dzień klatkę piersiową a na następny czuję jakąś inną część ciała, na pewno mniej niż klatkę xD Jak sobie z tym radzicie, jak w ogóle wyłapywać błędy w ćwiczeniach?
Dodatkowo pytanie o właśnie rytm dnia - ja mam wrażenie, że treningi wytrącają mnie zupełnie z rytmu, to znaczy, że po treningu już raczej nic więcej bym nie robił, nawet nie chodzi o zmęczenie. To po jakimś czasie znika, w momencie kiedy zaczynasz traktować rutynowo siłownie?
I może jeszcze pytanie - ile dziennie śpicie? Jestem ciekaw, czy dałbym radę przy regularnych treningach zniwelować ilość snu potrzebną mi do przetrwania dnia do 7h, bo aktualnie trę mordą po ziemi już koło godziny 18.
Może trochę randomowe pytania i ciężko na nie jednoznacznie odpowiedzieć, a większość odpowiedzi na to to kwestia przyzwyczajenia/obserwowanie jak dostosować trening ale może coś ciekawego wpadnie w odpowiedziach co byłbym w stanie zaaplikować.
#mikrokoksy #kiciochpyta
A co do treningów. To moim zdaniem masz je za długie. A dlaczego to już nie wiem. Zapewne źle ćwiczenia rozkładasz/dobierasz.
Najpierw zorganizuj Sobie rytm- nazwijmy go tygodniowym. Rozłóż dni na siłownię i na odpoczynek.
Jeżeli jesteś wiecznie przemęczony to zacznij w końcu dobrze jeść. Dobrze to nie znaczy wpieprzać jak świniak 😉.
Zmęczenie przy regularnym chodzeniu i tak zawsze jako
@bzam: zawsze mnie r---------a jak ludzie ubolewają że treningi po 1,5h-2h to dla nich za długo ale 2-3 godziny dziennie przy netflixie czy jutubie to pewnie żaden problem xD
jeżeli treningami chcesz zniwelować negatywne efekty siedzącego trybu życia to pompowanie