Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +20
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Minieri +104
As kier Livakovicia za faul na Lewandowskim
Mirror: https://streamin.one/v/b4373447
#mecz #meczgif #reprezentacja
Mirror: https://streamin.one/v/b4373447
#mecz #meczgif #reprezentacja
@Jarkendarion: I to jest właśnie błędne koło - problem dzisiejszych czasów. Rozumiem, że ktoś chce być zaakceptowany, lubiany, wielbiony.. Takie osoby jak pic rel to te same co ważą 120kg
@Jarkendarion: Myślę, że trzeba zrobić coś dla siebie, a nie dla innych. Samodoskonalenie, wytrwałość, nie iść na skróty, niedopasowywanie sie do innych - no ale zawsze ktoś kogoś naśladuje i chce być "taki sam". Dlatego kłade K na tego typu tiktokowe zabawy.
@Jarkendarion: Pochwalam i popieram. Jego życie na pewno będzie wygladało inaczej jako gość po prawej.
Natomiast mam w głowie dużo pytań - po lewej wygląda na dzieciaka, chłopca jeszcze, po prawej już jest starszy - jak ktoś zadba o swój wygląd w wieku lat 14tu to moze i takie efekty będą, ale jak ktoś ma już
daj link do jego kanału gdzie to niby pokazuje