Aktywne Wpisy
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
xiv7 +51
Kiedyś w latach 2000 mieliśmy w sklepach słuchawki douszne. Potem stało się popularne to dziadostwo, to diabelstwo w postaci dokanałówek. Ku*wa druga próba po 15 latach i znowu pieniądze wyrzucone w błoto, nie wiem jak wy możecie wytrzymać jak to wypełnia wam kanał słuchowy, jak to zatyka i blokuje ucho jak jakaś wata którą się tam wkłada. Jeszcze sobie wymyślili że dokanałówek nie można zwracać z powodów higienicznych, podobno na Allegro się
#audi #samochody #motoryzacja
Miałem okazje przejechać się takim Audi i nie byłem zachwycony. Twarde fotele jak i zawieszenie a do tego trochę ciasno z racji niskiego dachu. Jednak Mercedes to to nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Fanfatin: Moim zdaniem to również nie ma absolutnie nic wspólnego ze sportem, ale kiedyś ogólnie marki premium kreowały większość swoich aut za luksusowe i sportowe jednocześnie to audi jest chyba jeszcze z końcówki tego
@bArrek: Nie przesadzaj, audi w swojej ofercie ma też modele które są faktycznie premium. Problem jest taki, że większość ludzi kupuje max a6 i to 15-20 letnie uważając, że oni premium mają gdzie no sorry, ale 3/4 tych aut to
Skąd ten hejt. To jest auto segmentu premium - w porównaniu do tego co oferuje konkurencja nawet się nie wygłupiajcie bo to bardzo udany samochód.
@Fanfatin: Oczywiście, że czarny. Tak samo lusterka, bo to pasuje do żółtego a jeśli uważasz inaczej to chyba zostałeś pod remizą w 2000 roku z włosami na żel. Błyszczące fele szkoda, że nie z motywem dolarów XDDDD Tylko, że kolor tych kół jest ciemniejszy w peugeocie i nie wygląda jak kołpaki z Tesco a
Czarne felgi to wyglądają jak stalówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Fanfatin: 1. Auto nie ma się rzucać w oczy, 2. chyba na twojej wsi
@Fanfatin: Napisał to wielbiciel starego nudnego audi wyglądającego jak z festynu XDDDDDD
@bArrek: nie no jasne, wykopek się zesral to nie jest premium i wszyscy się mylą. już wyrzuć z siebie ten jad.