Aktywne Wpisy

Jaki sens mają samochody tego typu, poza przedłużeniem przyrodzenia i zaleczeniem kompleksów właściciela? Nie, żebym się na siłę dopieprzał, ale mnie to zwyczajnie ciekawi.
Bo tak w skrócie to:
-nigdy nie widziałem, żeby ktoś cokolwiek wiózł na pace, przeważnie wożone jest powietrze,
-ograniczona widoczność, wszędzie kamery i czujniki, bo inaczej lipa,
-problemy z parkowaniem przez rozmiary (szerokość długość),
-duże spalanie, w mieście to wiadomo - duży silnik, a i w trasie też bo prześwit i średnio aerodynamiczna
Bo tak w skrócie to:
-nigdy nie widziałem, żeby ktoś cokolwiek wiózł na pace, przeważnie wożone jest powietrze,
-ograniczona widoczność, wszędzie kamery i czujniki, bo inaczej lipa,
-problemy z parkowaniem przez rozmiary (szerokość długość),
-duże spalanie, w mieście to wiadomo - duży silnik, a i w trasie też bo prześwit i średnio aerodynamiczna
źródło: ałto
Pobierz
Odchod_Pasywny +108
Sebcel nie tylko bardzo brutalny, bardzo wulgarny, ale również bardzo jak najbardziej dynamiczny.
Pewnie mentor z piramidki powiedział, że musi gestykulować jak naćpany bo to działa na frajerów z 50 iq
#sebcel #frajerzyzmlm
Pewnie mentor z piramidki powiedział, że musi gestykulować jak naćpany bo to działa na frajerów z 50 iq
#sebcel #frajerzyzmlm

![[SCAM ALERT] Projekt AI od Piotra Tymochowicza naciągający 50-70 latków](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2eb5fdc4e343228495478ec80a15a4065a2ee655f1f241ef8715a47e9ef03dd9,q80.jpg)
Ale bym zagrał w remake tej gry. W czasach gdy wyszła był to tytuł 10/10 Dziś pewnie mało kto o niej pamięta.
źródło: header
Pobierz@PiesekKrolowejElzbiety: A mi się wydaje, że na premierę gra byłą dostępna w big boxie, a później trafiła do którejś z gazet, CD-A lub click
źródło: 42904364_2024708934275953_4315261888351961088_n
Pobierz@Kauabang: ja miałem z CDA
Fajna gierka to była.
U mnie nawet to działało jako tako, ale jak był ten etap z budowa bazy to im dłużej się grało, tym bardziej się to cięło.
@Kauabang: Na swoje czasy dobra była, teraz niech lepiej tego nie ruszają xD