Wpis z mikrobloga

@Linnior88 Osamotnienie i trudność odnalezienia kogoś wartościowego dla siebie . Paraliż sprawczy przez nieustanne analizowanie wielu opcji danego problemu . Lub też przez przytloczenie ich ilością .
  • Odpowiedz
@Linnior88 zaczynasz rozumieć ilu jest kretynów - jednak nie to jest najgorsze. Najgorsze jest zrozumienie, że nic z tym nie jesteś w stanie zrobić i twoje życie poniekąd również spoczywa w ich rękach. To jest prawdziwa trwoga.
  • Odpowiedz
A skąd mam wiedzieć? Jestem użytkownikiem portalu ze śmiesznymi obrazkami. Jeżeli sama musisz zadawać takie pytania, to znaczy, że nie masz żadnego wglądu w siebie lub to nie jest to twoim największym problemem...
  • Odpowiedz
@Linnior88 Wypok jest dobrym odzwierciedleniem większości społeczeństwa. Przekupni (trolle), debilni, zakompleksieni i zacietrzewieni ludzie. Mi się dosyć ciężko żyje z faktem, że mało jest ludzi, którzy postępują jak należy, bo tak powinno być, nawet jak się jest samemu. Do tego jednak trzeba trochę więcej IQ niż 70. Jeśli to dostrzegasz to jedna rada - czuj się lepsza od innych, bo masz do tego pełne prawo. Osoby z wyższym IQ często mają
  • Odpowiedz