Aktywne Wpisy
nicari +2318
Kocham patrzeć na relację mojego męża z synem 🥹 dziecko nie ma nawet dwóch lat, a tata go nauczył kręcić wkrętarką, budują razem tory przeszkód i namioty, razem naprawiają ulubione samochody, wspólnie robią kawę w kawiarce... Gdy mąż wraca z pracy, to dziecko jest przeszczęśliwe - krzyczy wtedy "mama nie! Tata chodź!" i ciągnie swojego ulubionego człowieka na kolejne wspólne przygody 🥹
Dumna jestem że swoich chłopaków, są najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #
Dumna jestem że swoich chłopaków, są najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #
dziadeq +14
Zgadzacie się z panem Marszałkiem Hołownią? Jest to 2 osoba w państwie. My Polacy jak będzie trzeba to wygramy z rosją? Wdeptamy putina w ziemie?
#wojna #obowiazkowecwiczeniawojskowe #ukraina #przegrywpo30tce już ubrani ciekawe co z cenami #nieruchomosci
#wojna #obowiazkowecwiczeniawojskowe #ukraina #przegrywpo30tce już ubrani ciekawe co z cenami #nieruchomosci
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
hurr durr rosja co miała się zapaść teraz jest super mocarstwem która wypowie wojne NATO, zacznijcie się bać XD
Prawda jest taka, że nic nam nie grozi a chodzi o 2 rzeczy
1) przyzwolenie na zbrojenie i wydawanie kolejnych miliardów na militaria, na czym zarobi wiadomo kto
2) najważniejsza rzecz, czyli coś co było nie do pomyślenia ani w 2022 ani w 2023 roku. Czyli rozmowy pokojowe z ruskimi. Spójrzcie na siebie, przypomnijcie sobie co pisaliście jeszcze nie dawno, jak ktoś pisał o rozmowach pokojowych z rosją? Że nie ma opcji, że hura optymizm, że Ukraina odbije Donbas i Krym, że rosja zaraz upadnie. Że rosja musi zapłacić za wyrządzone szkody. A teraz? Jeszcze chwila i sami będziecie prosić "potężną" rosję o podpisanie pokoju i tyle.
Nic nam nie grozi i tyle.
#ukraina #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu