Aktywne Wpisy

sportpomnikow +771
Mirki, stało się to już jakiś czas temu, ale od wczoraj wiem już to prawie na pewno i mogę powiedzieć to jasno i otwarcie: pokonałem raka.
Wczoraj odebrałem wyniki z tomografu, żadnych nawrotów i żadnych przerzutów. Wszystko zniknęło mam nadzieję, że definitywnie.
Trzy cykle chemioterapii i 36 naświetlań przyniosło skutek. Tzw. radiochemioterapia radykalna, bo na operację już się chyba nie nadawałem. Nie chcę się rozpisywać o szczegółach. Piszę o tym dlatego,
Wczoraj odebrałem wyniki z tomografu, żadnych nawrotów i żadnych przerzutów. Wszystko zniknęło mam nadzieję, że definitywnie.
Trzy cykle chemioterapii i 36 naświetlań przyniosło skutek. Tzw. radiochemioterapia radykalna, bo na operację już się chyba nie nadawałem. Nie chcę się rozpisywać o szczegółach. Piszę o tym dlatego,

źródło: 1738322721126sm
Pobierz
romek777 +2
#raportzpanstwasrodka
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
ja dałam kawałek kolana i to ubranego i jestem atencyjnym szonem, eh wykopki co mam powiedzieć, żałośni jesteście ogółem
oczywistem jest ze kobiety lubią dostawac atencje za dodawanie swoich zdjec
nazywanie ciebie szonem to przesada
@kontodlabeki: o c--j chodzi z tym typem, że tak przyciąga panny do siebie xdd
https://wykop.pl/wpis/75053233/h-h-hej-barrek-ktos-kazal-mi-ci-to-dac-jakas-dziew
Jedna mu walentynke narysowała, teraz ty piszesz takie rzeczy
jak dla mnie to zwykly mirek z nocnej niczym nie wyrozniajacy sie
źródło: bg,f8f8f8-flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.u5
Pobierzźródło: _2897d1c1-0590-4920-8bc4-f9410747d36c
Pobierz@Cipkozaur: Przeważnie turbo toksyczny, bo kobiety w tym kraju uważają że mają gorzej xd
Wystarczy poczytać co niektóre idiotki wypisują np. o męskiej depresji i ilości samobójstw. Było ostatnio znalezisko o tym.
Z normalnych co się udzielają, na palcach jednej ręki można zaliczyć dwie, w tym jedna to prawdopodobnie #falszywyrozowypasek ( ͡° ʖ̯ ͡°)