Wpis z mikrobloga

We wspomnianym przez Ciebie fragmencie jest napisana cała prawda. Prawda, do której co raz częściej się odnoszę i też otrzymuję negatywne reakcje. Prawda, która wielu facetów (bo mężczyznami ich się nazwać nie da) bardzo boli i nie chcą się przyznać do swej hipokryzji.

Jedyne z czym się z Tobą nie zgodzę to kwestia wieku emerytalnego (mamy inne poglądy na tę kwestię), oraz zarzucanie lewicy bycia antymeską w sytuacji gdzie (nasza) prawica ma
  • Odpowiedz
@Xing77: w czym dokłądnie sie nie zgadzasz? Ja w przeciwieństwie do innych wcale nie twierdze ze ten wiek emerytalny kobiet trzeba podwyższyć ale tez warto porównać jaki jest ten wiek w innych europejskich krajach oraz ile średnio żyją na emeryturze kobieta i mężczyzna.
Trochę jednak muszę przyznać racji pani Kotuli że kobiety pracują w domu,i wychowują dziecko. Tak. Dokładnie tak to wyglądało w tej generacji która obecnie przechodzi na emeryturę.
  • Odpowiedz
co do terminologii za bardzo połynąłem ze słowem "wczesnoporonna"
Niepotrzebnie tez zwlekałem z redagowaniem tego wpisu bo trochę niezręczny dzień wyszedł.
Skoro juz sie przyznaje to być może niektórym ta wypowiedź okaże sie znajoma.
Ponieważ to w większości transkrypcja z wypowiedzi pewnej osoby.

ps. po raz kolejny okazuje się że Mirki są bardzo leniwe a na tagach siedzą konta duchy. Zasięg wg tagów to co najmniej kilkaset osób. Na hejto było to
  • Odpowiedz