Aktywne Wpisy
kopek +70
Nie pije alko 3 tyg
cadec +13
#norwegia #emigracja
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Spędziłem prawie rok z najgorszym amerykańskim autem.
Dawno, dawno temu bo wiosną 2023 roku popełniłem kolejną głupia decyzję finansową i kupiłem tego oto śmierdziela: 2001 Chrysler Neon z 2.0 pod maską. Niby coś pisałem na tagu #smietniknijon ale szczerze mówiąc to mało dzieliłem się przemyśleniami na jego temat. Jako, że sprzedałem wóz pod koniec roku to zmusiłem się do jakiegoś podsumowania.
Niby nietypowy na drogach, wyróżnia się na tle golfów i audi a3/a4 ale jednak gówno straszne xD Zwłaszcza mechanicznie zrobione tak aby maksymalnie utrudnić samodzielną naprawę. Ale skoro spędziłem z tym czymś prawie rok to teraz rozpisałem się coś więcej. Gruz kupiony za 2600, pojeżdżony trochę i sprzedany za 1000zł.
[O TUTAJ LINK DO NASZEGO BLOGA]
#recenzex #motoryzacja #smietniknijon #pokazauto
Albo w astrze dwójce aby wyjąć skrzynkę bezpieczników musisz ściągać całą deskę. Prościej nagrzewnice wymienić.