Drodzy niebiescy, zwracam się do Was w tej formie, Ci co mają wiedzieć, to wiedzą, mam nadzieję, że spłoną ze wstydu świntuchy. Zajmijcie się swoimi dziewczynami, żonami i przestanie pisać mi niewybredne hasełka na pm z seksualnymi podtekstami. Jak Wam nie wstyd. Desperacja? Niewyżycie? Nie macie rąk??? Czasami Wam tak odbija, nie wiem czy to od pogody czy żona Wam nie dała etc, a może za dużo wykopu. Może inni umawiają się tutaj na dupczenie etc, nie obchodzi mnie to. Następnym razem będę jechała nickami z dołączonymi do nich niewybrednymi cytatami. I nie będę czarnolistować, to ostrzeżenie! Niewyżyci.
@UltimateCraving: nie, bo raz prosisz o to by faceci Ciebie zaczepiali na pm z niewybrednymi tekstami, a później piszesz, że ludzie Ciebie męczą. Jak na kogoś takiego, kto nie lubi za dużo ludzi, dużo gadasz. Bardzo sprzeczne zachowania sobą reprezentujesz. :)
#tenis Tak myślałem, że po zmianie trenera to kwestią czasu będzie aż Iga będzie się pląsać w okolicach 2 dziesiątki. Jeszcze jedzie na oparach i dochodzi dość daleko, ale wkrótce zacznie się odpadanie w 2-3 rundzie. Trzeba było się pozbyć tej żmii, a nie trenera.
#oswidczenie #niebieskiepaski #kultura #boldupy