Wpis z mikrobloga

Drodzy niebiescy, zwracam się do Was w tej formie, Ci co mają wiedzieć, to wiedzą, mam nadzieję, że spłoną ze wstydu świntuchy. Zajmijcie się swoimi dziewczynami, żonami i przestanie pisać mi niewybredne hasełka na pm z seksualnymi podtekstami. Jak Wam nie wstyd. Desperacja? Niewyżycie? Nie macie rąk??? Czasami Wam tak odbija, nie wiem czy to od pogody czy żona Wam nie dała etc, a może za dużo wykopu. Może inni umawiają się tutaj na dupczenie etc, nie obchodzi mnie to. Następnym razem będę jechała nickami z dołączonymi do nich niewybrednymi cytatami. I nie będę czarnolistować, to ostrzeżenie! Niewyżyci.

#oswidczenie #niebieskiepaski #kultura #boldupy
  • 131
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dawaj cytaty i nicki bo inaczej jestem skłonny pomyśleć że się chwalisz a nie żalisz :-)

@serial28: mam się chwalić, że żonaci faceci, zachowują się jak świnie? Wybacz, ale wystarczy mi jeden facet - mój
  • Odpowiedz
@xSQr: no wiesz zakompleksienie, wkurza mnie to, a, że piszę publicznie o tym, to zaraz, że atencji szukam. No odwala, wiosna idzie etc... jakby to jeden był to spoko, ale teraz to grubo było. A może ja jestem facetem albo brzydka. :D Jak facet w potrzebie to już nie myśli. Lubię żonatych i wiernych!
  • Odpowiedz
Czyli to że jacyś stulejarze opisują swoje w większości wymyślone historie, to znaczy że Ty też możesz? Jesteś żeńską wersją stulejarza?

@Nekron: omg, widać, że masz mniej niż 25l, wybacz, ale Twoje teksty są beznadziejne
  • Odpowiedz