Mam wrażenie że dyskutujesz sam ze sobą i dzielnie wygrywasz każdą debatę XD
@Mck_98: Po prostu jest na wyższym poziomie inteligencji od ciebie.
Jakbyś dalej na palcach liczył swoje iq to przypominam pierwszy komentarz w tym wątku na który ty odpowiedziach i do czego nawiązywałem.
tylko że w tym wypadku masz lewy pas żeby wyprzedzić pojazd na środkowym, a pedalarza jadącego środkiem drogi na drodze jednopasmowej gdzie ma ścieżkę rowerową
@cwlmod Poćwicz łączenie wątków, przecież w odpowiedzi dokładnie napisałem, że przykład z tamtego komentarza jest ok (rowerzyści na ścieżkach rowerowych) ale nie odnosi się do obrazka (dotyczy trzymania się blisko prawej krawędzi drogi) , bo na obrazku nie ma rowerzysty blokującego ruch.
@Mck_98: A to moja wina, że nie potrafisz mema zrobić?
Wrzuciłeś zdjęcie prawidłowo jadącego rowerzysty i samochodu na środkowym pasie na 3 pasmowej drodze. Skoro chcesz pokazać równowagę przykładów to trzeba było wrzucić zdjęcie pedalarza jadącego środkiem wąskiej drogi i szeryfa LEWEGO pasa.
@cwlmod Pozwól, że wytłumaczę Ci mema bo się zgubiłeś. Często kierowcy samochodów narzekają na to że rowerzyści nie trzymają się blisko prawej krawędzi. Problem polega na tym, że większość kierowców również tego nie przestrzega. Mem miał pokazać wyolbrzymioną wersję takich komentarzy. Rowerzysta jadący 5 cm od krawędzi jest krytykowany, a samochodziarz jadący 10 m od krawędzi jest git. (liczba pasów na obrazku nie ma znaczenia).
@Mck_98: Pozwól, że wytłumaczę ci dobitniej na czym polega problem.
Otóż problem polega na tym, że są osoby z niskim IQ lub bardzo wysokim % buca w swojej osobowości, którzy muszą pokazywać innym, że mają nad nimi władzę nadaną przez prawo.
Jeden przedstawiciel takiej grupy, będzie jechał środkiem wąskiej drogi i wkurzał kierowców, bo wie że oni go wyprzedzić nie mogą i nic nie moga na to poradzić. Inny przedstawiciel takiej
@cwlmod Za bardzo się spinasz o mema, chyba trafił mocno w odbiorcę.
Teraz taki offtop bo mam wrażenie, że odbierasz innym możliwość wykonywania rzeczy które mogą robić według własnego widzimisię
Otóż problem polega na tym, że są osoby z niskim IQ lub bardzo wysokim % buca w swojej osobowości, którzy muszą pokazywać innym, że mają nad nimi władzę nadaną przez
#motoryzacja #humorobrazkowy
Dalsze dyskutowanie z tym i zarzucanie mi czegokolwiek to skrajny debilizm
@Mck_98: Po prostu jest na wyższym poziomie inteligencji od ciebie.
Jakbyś dalej na palcach liczył swoje iq to przypominam pierwszy komentarz w tym wątku na który ty odpowiedziach i do czego nawiązywałem.
Wrzuciłeś zdjęcie prawidłowo jadącego rowerzysty i samochodu na środkowym pasie na 3 pasmowej drodze. Skoro chcesz pokazać równowagę przykładów to trzeba było wrzucić zdjęcie pedalarza jadącego środkiem wąskiej drogi i szeryfa LEWEGO pasa.
Otóż problem polega na tym, że są osoby z niskim IQ lub bardzo wysokim % buca w swojej osobowości, którzy muszą pokazywać innym, że mają nad nimi władzę nadaną przez prawo.
Jeden przedstawiciel takiej grupy, będzie jechał środkiem wąskiej drogi i wkurzał kierowców, bo wie że oni go wyprzedzić nie mogą i nic nie moga na to poradzić. Inny przedstawiciel takiej
Teraz taki offtop bo mam wrażenie, że odbierasz innym możliwość wykonywania rzeczy które mogą robić według własnego widzimisię
@Mck_98: Po prostu mem jest głupi.
Czyli prawidłowo cię zdiagnozowałem. Jakby prawo pozwoliło na morderstwa to byś mordował