Wpis z mikrobloga

#przegryw #blackpill #starwars #gwiezdnewojny #przemyslenia

odkąd poznałem Blackpilla to zaczynam patrzeć na tą historię Anakina zupełnie inaczej XD No bo Typ Doswałnie zdradził swój własny zakon swoich przyjaciółu i w sumie wszystko żeby Uratować swoją dziewczynę (XD) a pod koniec i tak ani nie miał dziewczyny ani reszta ciała i musiał cierpieć w czarnym inkubatorze to Preciez jest Cuckoldstwo na poziomie Pana Roberta jak nie wyższym XD
power-weak - #przegryw #blackpill #starwars #gwiezdnewojny #przemyslenia 

odkąd pozn...

źródło: temp_file1324625969035943974

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Durisil Używam Słowa Cuckold Ogólnie wiem że to pierwotnie oznacza "mężczyznę który lubi patrzeć jak kobieta go zdradza i na to pozwala" ale ja używam tego słowa jako synonim Beciaka białorycerza i ogólnie takich pojęć XD
  • Odpowiedz
@misiafaraona: No właśnie. Gość sobie loszkę przygarnął. Spłodził debeściaka Luke'a, a Ty @power-weak nazywasz mnichów z Jedi przyjaciółmi? Weź idź opie z tymi dyrdymałami. Jedi to jest dopiero beciak level hard. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
edit: za takie herezje to powinieneś zmienić avatar na jakiegoś ''rebel scum'' albo innego Jar-Jar Binksa ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
  • 1
@misiafaraona Ogólnie to dodałem tag Blackpill bo zazwyczaj dodaje go do tagu przegryw lub też na odwrót co do Cuckoldstwo jego to Vader według definicji tego słowa żadnym cuckoldem nie jest aczkolwiek ja używam te słowa jako ogólnik to znaczy że jeśli ktoś np: jest w stanie poświęcić całe swoje Życie dla jakiejś dziewczyny to już według mojej definicji tego słowa to Cuckold ale według poprawnej definicji tego słowa to Vader/Anakin
  • Odpowiedz
  • 1
@Nudel1306 Nie no wydaje mi się że Relacje z Obi-wanem czy Ashoka Anakina były dobre to głównie o to mi chodziło bo wiadomo że z resztą Jedi Anakin nie miał dobrych relacji aczkolwiek co z tego że Anakin zaruchal jeśli pod koniec Ani nie miał dziewczyny ani nie miał większości ciała (co za tym idzie Penisa najpewniej) żeby mógł zaruchac ponownie poza tym sorry ale po prostu nie rozumiem jak dla
  • Odpowiedz
  • 1
@Nudel1306 Ja Wiem że jakby Jedi mięli by więcej rozumu i by pozwalali na związku to Anakin nie musiał by prosić o pomóc Palpatina ale to nie zmienia faktu że pod koniec Anakin stracił wszystko oprócz dzieci
  • Odpowiedz