Aktywne Wpisy
darknightttt +10
Moje zasady pierwszych 3 randek #tinder #zwiazki #gownowpis
- tylko miejsca publiczne
- zaproszenie do domu wieczorem = koniec znajomości
- odmawiam wyjść do restauracji, nie chce czuć się zobowiązania a jedzenie jest dla mnie trochę intymne więc wolę uniknąć skrępowania
- spacery TYLKO jak jest ciepło i ładna pogoda
- dwa drinki to max ile wypije
- nie wsiadam do samochodu
Plusy za: zamówienie mi ubera na powrót, branie pod uwagę
- tylko miejsca publiczne
- zaproszenie do domu wieczorem = koniec znajomości
- odmawiam wyjść do restauracji, nie chce czuć się zobowiązania a jedzenie jest dla mnie trochę intymne więc wolę uniknąć skrępowania
- spacery TYLKO jak jest ciepło i ładna pogoda
- dwa drinki to max ile wypije
- nie wsiadam do samochodu
Plusy za: zamówienie mi ubera na powrót, branie pod uwagę
rzaden_problem +259
- Saturacja zachowań Amadeusza i Kasjusza mająca zdefiniować czym jest rzeczywista "patologia". Ustawienie Barona w opozycji ma budować wizerunek pozytywnego i sprawiedliwego.
- Utrwalanie tezy, że zachowanie Dubiela i Barona w stosunku do nieletnich było normalne. Następuje zmiana narracji ze wstydu i żalu na to lekceważenie i bagatelizowanie tego uczynku. Ilustrują to słowa "Każdy tak robił...", który wybrzmiewały na kanapie Matysiaka. Ten ma pełnić rolę wierzyciela. Co rusz powtarza się jak Fame'owi i recydywiście jest do siebie daleko. Zatem styczność w kilku kwestiach ma być tym bardziej wiarygodna. Zabawne jest w tym to, że Matysiak rzeczywiście to wierzy i nie ma świadomości, że jest młotkiem w rękach młotkowego. W kolejnej odsłonie planuje się utożsamianie braku zarzutów z brakiem winy.
Ten nowy wektor w wybielaniu wizerunków amatorów nastolatek ma być skuteczna przy akompaniamencie pacyfikacji ludzi, którzy wyraźnie i dobitnie przypominają o przewinach Dubiela i Barona. Nie mówię tu o kimś z imienia i nazwiska. Spójrzcie sami ilu prominentnych użytkowników ostatnio zniknęło z tagu. Kiedyś już taka akcja "wyciszająca" miała miejsce pod pewnym alternatywnym tagiem. Odbyło się to na prośbę Fame pod naciskami Wardęgi.
#famemma