Aktywne Wpisy
Lewusx +19
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Moseva +251
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
#ksiegowosc #podatki #pracait
Ale poszukaj na mikroblogu jak inni używają Cinkciarza bo chyba też idzie sporo na tym zarobić
A jesli chodzi o bank to proponuje mBank. Jak to jest zagraniczny klient i nie otrzymujesz VATu to teoretycznie(bo regulamin banku tego zabrania, ale przyjmuje tak GBP) możesz przyjmowac kase na prywatny rachunek w EUR, natomiast jeśli przyjmujesz VAT to musisz mieć rachunek firmowy w EUR. Jak w mbanku aktywujesz platforme walutową to rachunek w EUR jest za darmo. Musisz nastepnie
Przelewy z ing do walutomatu idą w kilka minut, a całkowity koszt wymiany jest bardziej atrakcyjny niż dla bankowości prywatnej w ing. Koszt prowadzenia konta firmowego 0zł, konto walutowe prywatne 0zł.
@Sz23_: to zalezy skad idzie przelew. Jak z zagranicy to nie musisz. Jak z PL to musisz, bo inaczej go nie bedzie na białej liście. Mi przelewy w euro robi polska spółka córka.
W momencie transakcji stooq pokazywał kurs około 4.344. Z tego wynika że sprzedałem euro po kwocie oddalonej od kursu rynkowego o dokładnie grosza. Czasami jest to nieznacznie więcej, czasami nieznacznie mniej. Walutomat działa jak giełda, czasami gdy szarpie kursem to mozesz sprzedać euro po lepszym kursie niż oficjalny, ale to bardzo
5 minut temu mi się sprzedało EUR po 4.32, teraz jest:
Kupno 4,3368 EUR/PLN
Sprzedaż 4,3183 EUR/PLN
Ja
Kantor mBanku jest zajebisty, tylko znowu musisz się odezwać na czacie, żeby dostać lepsze warunki - mówisz, że będziesz miał 5x tyle co faktycznie
Jestem zadowolony z tej konfiguracji. Alior Kantor ma bardzo spoko kursy w EUR.
Minus aliora - nie maja karty wielowalutowej na koncie firmowym.. wiec mam 3 konto, prywatne, gdzie trzymam hajs na wyjazdach. Ta informacja moze Ci sie przydac, jak bedziesz jezdzil do klienta. ( ͡° ͜