Aktywne Wpisy
Tippler +163
W latach 90.
EmDeCe +284
#majtczak
Ukrywający się w Dubaju Sebastian Majtczak żąda usunięcia z Wyborczej.pl tekstów, gdzie jest określany jako sprawca tragedii, w której przed rokiem zginęła trzyosobowa rodzina. Chce też 150 tys. zł zadośćuczynienia za "naruszenie jego dóbr osobistych".
#snowboard oni jakoś na lekcjach z instruktorem was uczą tego, żeby siadać w takich miejscach w których łatwo się w was w--------ć?
#narty
@JoeGlodomor: nie popieram, ale rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pogodziłem się już z tym, że 80% z nich nie potrafi używać krawędzi, tylko szurają po tym stoku i zsuwają się robiąc odsypy - trudno, stoki są dla wszystkich
pogodziłem się z tym że cieżko się z nimi jeździ na wyciągu, bo nie są w stanie prosto usiąść i majtają tym snowboardem pół-wpiętym, nie
@advert: to też jest niebezpieczne kiedyś jakiś włoski oski mi tak pociągnął nartę zsiadając z wyciągu (mimo iż miałem nogi złączone najbardziej jak się dało i odsunięte od niego XD), że mi się kolana do środka praktycznie złożyły XD
A parę wpisów niżej przykład typowego deskarza:
https://wykop.pl/wpis/74890653/z-niepozdrowieniem-dla-letnich-kajtowcow-fortyseve
@hemikalik: to nie jest na siłę. mordko, siadanie na środku stoku, często w miejscu niewidocznym dla zjeżdżających, to jakbyś się na środku drogi ekspresowej zatrzymał autem i urządzał piknik xd
spoko, pół biedy jak to robią gdzieś z boku (ale nadal, to zawsze są snowboardziści, nigdy narciarze ( ͡° ͜ʖ ͡°)) ale za takie przesiadywanie
Podjedz i zwroc uwage zeby usiedli czy stali sobie gdzies na boku.
@wiewior_s: jeszcze jest taka różnica że stojącego dzbana widzisz z daleka i masz czas ominąć, a siedzącego dzbana niekoniecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
xD