Aktywne Wpisy
sylwke3100 +977
staryalkus +401
od sylwestra nie piję już alkoholu. Nie potrafię się kontrolować, i jeśli kupię w piątek 4 piwa i powiem sobie, że 2 wypiję w piątek 2 w sobotę, a ostatecznie wypijam 4 w piątek i jeszcze potem szukam czy coś nie zostało po szafkach, to znaczy że chyba coś jest nie tak.
Wyszedłem z założenia, że jeśli ropiejącej ręki nie da się wyleczyć, to trzeba ją uciąć.
#alkoholizm #oswiadczenie
Wyszedłem z założenia, że jeśli ropiejącej ręki nie da się wyleczyć, to trzeba ją uciąć.
#alkoholizm #oswiadczenie
Chodzi mi dokładnie o tym, iż zwyczajnie posiadać chęć do rozwoju cpk, elektorowi atomowych, zbrojenia armii czy przekopem Mierzei, bo się zwyczajnie posiada na to argumenty, które przekonują, a nie kieruje się tym, co powiedział jakiś polityk?
Moim zdaniem można i to jest jakiś absurd żeby nazywać kogoś pisowcem, kogoś peowcem. W końcu żyjemy w jednym kraju i powinniśmy chyba chcieć dla niego jak najlepiej.
Nawet nie zapraszam do dyskusji.
#polityka #cpk
Poruszasz się na płytkich wyobrażeniach własnych argumentów i prosisz, żeby traktować cię poważnie. No zastanów się colego trochę nad sobą.
KONKRETY A NIE LANA WODA . Też mogę napisać, że bierzesz argumenty z dupy, sens ten sam ale o co chodzi nie wiadomo xd
yyy yy przykład takich wyobrażeń bo rzucasz jakieś słowa na wiatr, które w ogóle w tym poście nie mają miejsca. Spróbuj napisać coś antyrządowego teraz to 1 to ktoś Ci napisze, że jesteś pisior, wiec o czym ty mówisz.
Dlaczego taki niemiec na iphony robi tydzień a polak miesiąc i gdzie ta równość ?
Porównywanie się to nic złego, chyba ze dla polityków lewicy bo by nie wiedzieli jak to wyjaśnić.