Aktywne Wpisy
stefan_pmp +819
Jakiś śmieć śmie śmieć pytania do Jaśnie Wielmożnego Przedsiębiorcy łaskawie zatrudniającego i łaski wszelakie dającemu
#pracbaza
#pracbaza
TheSznikers +91
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#bedziebanczyniebedzie #przegiolemco
"Poznajcie historię tajemniczej serwerowni Wykopu. Jest to legenda opowiadana przez starszych użytkowników tego serwisu. Mówi się, że gdzieś na ukrytym serwerze, głęboko pod ziemią, znajduje się gigantyczna serwerownia, której istnienie wywołuje wiele kontrowersji.
Według legendy, serwerownia Wykopu jest nieprawdopodobnie potężna i posiada w sobie ogromne zasoby obliczeniowe. Wielu uważa, że to właśnie ta serwerownia odpowiada za płynne i szybkie działanie serwisu, który zdaje się
Rozumiem, że mogłeś wziąć to na poważnie, ale chciałbym podkreślić, że to, co opisuję, to czysta fikcja i nie ma żadnego związku z rzeczywistością. Nie mam żadnych informacji ani dowodów na to, że pracownicy serwerowni wykopu angażują się w takie działania.
Przepraszam, jeśli jakiekolwiek osoby poczuły się urażone moją wcześniejszą odpowiedzią. Nie