Aktywne Wpisy
jmuhha +18
Kim zostali wasi klasowi kujoni?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
mk321 +142
#netflix #lgbt #lewactwo #the100
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
Dzień jak co dzień w branży, wiadomo jak jest, kierowców obecnie więcej niż roboty, ogłoszenia nie ma o pracę wystawionego bo po co, a nawet jak ktoś się zwolni to od ręki któryś swojego kolegę ściągnie więc chociaż jeden problem branży się rozwiązał, co nie?
No nie według wszystkich xD
Dostaje maila z CV (mimo braku ogłoszenia o pracę, przypominam), kierowca bez doświadczenia, z drugiego końca polski, świeżo zrobione prawko, od razu z informacją, że autko pod dom, ma kolegę co go przyuczy i mogą w podwójnej jeździć (a wszystkie auta w firmie z 1 łóżkiem notabene), nawet roboty na podwójną nie mam.
Patrzę w CV, jeszcze łepek głuchy, bez doświadczenia, obecna sytuacja jest jaka jest, trochę mi się nawet go szkoda zrobiło to napisałem, że dzięki, ale i tak nie szukamy, tym bardziej bez doświadczenia i że w przyszłości jak trochę pojeździ to możemy wrócić do tematu. Myślę, nie będę chujem co go oleje jak większość. Nie bawiłem się też w żadne Panowanie tylko normalnie po imieniu - łepek młodszy ode mnie, ja też żadne wielkie Panisko nie jestem, nie będę się wydurniał, ale grzecznie i normalnie.
Pan kierowca (przyszły) zaraz szybciutko mi odpisał, że albo biorę go teraz w podwójnej albo on nigdy nie przyjdzie, bo odmowa teraz = odmowa jak zdobędzie doświadczenie xD I jeszcze zakończył maila tekstem Bogusia Lindy z Pitbulla - Życie.
Zagotowałem się nie powiem, bo chciał człowiek dobrze, więc tylko odpisałem, że dziękuje za wiadomość i rzeczywiście, nie mamy o czym gadać nawet w przyszłości.
No i tutaj pan kierowca już poleciał wiązanką kim ja jestem, żebym się szacunku do ludzi nauczył, zaczął mnie edukować o podejściu do pracownika i na koniec "polecam od nowa testy psychologiczne i powrót do dzieciństwa u rodziców celem nauki kultury i szacunku do ludzi . "
Fajnie niektórzy mają XD Ciekawe czy delikwent tutaj konta nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wiktorbo: XDDD
- ja tu mam 500 dniówki jak mi pan to wyrówna to się zgadzam
- to się pan stamtąd nie zwalniaj
- a nie, bo mnie obciążyli za przepał, dojazdy na parkingi i zarysowany schodek
xD
@wezsepigulke: koleżko a masz może butlę żeby wody na kawkę zagrzać? Bo ja normalnie to fałką jeżdżę i stary dał do adamosa żeby mi porobił skóry, a ta renówka tylko na trochę.
Mam te 600 dniówki i co weekend w domu i butli nie mam.
@wiktorbo: eee na jaką kategorię miał takie żądania?
Pozdrawiam