Aktywne Wpisy
Gours +393
Ale propaganda ruszyła na całego z tym „nie będzie niczego” wśród środowisk PiSu i Konfederacji. Swoją drogą ciekawe, że „wolnościowcy” chcą dopłacać do inwestycji amerykańskiego korpo. A z tym „nie będzie elektowni atomowej” - serio, głupszego spinu dawno nie widziałem.
Naprawdę oczy mi się już przewracają, jak widzę tę tępą propagandę dla motłochu
#polityka #bekazpisu #konfederacja #4konserwy #neuropa #sejm
Naprawdę oczy mi się już przewracają, jak widzę tę tępą propagandę dla motłochu
#polityka #bekazpisu #konfederacja #4konserwy #neuropa #sejm
WhyGuys +41
Jak tam fajnopolacy? Warto było? Ważne, ze będzie skrobanka, tabletki na poród i ministra (nadal XDDD) edukacji usunie zadania domowe, żeby fajnopolaki były głupsze i głosowały na partie wspierające LGBTQWERTY ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazpo #lewackalogika
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazpo #lewackalogika
Ich liderzy będą plakac, że teraz jest TVPO, uwaga, bo to najlepsze: WRZUCAJĄC SWOJĄ WYPOWIEDŹ Z TVP XD Dajcie mi teraz jakąś konfiarską wypowiedź z tvp za Pisu. Do tego wasz Mentzenik #!$%@?, że ten rząd zapowiada się na gorszy niż poprzedni xD Ja #!$%@?, jak was ludzie brać na poważnie. #!$%@? coś o jakiś lobbystach, kiedy ostatnimi dniami wychodzi, że Wipler razem z Pisiorami jest #!$%@? w jakiś projekt i mocno lobbuje na jego korzyść. Do tego uważacie, że Krzysiu Bosuck bardzo dobrze prawi o resecie konstytucyjnym, ma być niezależnie, kiedy jego żona jest w #!$%@? Ordo Iuris. Oczywiście ten płacz pojawił się dopiero wtedy kiedy Pisiorom zaczęła dziać się krzywda. Kiedy posłanki z koalicji byle bite przez policję podczas protestów to śmialiście się, tak jak śmialiście się z ludzi którzy wyszli #!$%@? w sprawie aborcji. Spuszczacie się nad tym, że Tusk nie spełnia obietnic i Hołownia jest podległy Tuskowi. A wiecie co? My to #!$%@? wiemy xd W dupie mamy program Koalicji, najpierw trzeba wypełnić tego pisowskiego raka i można dopiero wtedy zacząć budować normalne państwo.
#polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji