Wpis z mikrobloga

Ja jestem człowiekiem, więc może się mylę ale z braku wskazania błędu trwam w swoich przekonaniach niesłusznie. Cóż, jest gość który wyzywa mnie od lewaków między innymi dlatego że uważa iż zadałem pytanie z tezą. Cóż, moje pytanie było proste:

Powiedz, czy PO wybudowało za pieniądze podatników coś tylko po to żeby to zburzyć?

i uważam że nie ma tam tezy. Pytanie z tezą, zawierało by stwierdzenie które niezależnie od odpowiedzi TAK/NIE dalej zawierało by jakieś stwierdzenie, na przykład: "Czy skończyła pani kraść pieniądze?". Jeśli się mylę to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu.

Ten sam gość twierdzi że tym pytaniem porównuję PO z pisem, a raczej że taki był cel tego pytania. Cóż, moim celem było pokazanie że PO bierze się za afery PIs. Czy to też porównanie?

No i najlepsze - gość wyzywa mnie od nieuków i lewaków bo wymyślił sobie że stwierdziłem że PO nie budowało elektrowni atomowych. Tyle że wymyślił to sobie na podstawie wcześniej zacytowanego pytania gdzie pytam o coś co zbudowali żeby zburzyć.

Całość znajduje się pod tym znaleziskiem: https://wykop.pl/link/7354847/ukradzione-miliardy-zlotych-i-pobity-palka-wiceszef-knf-co-dalej-z-afera-skok

#pytaniezteza #bekazpodludzi #jezykpolski i dla bezpieczeństwa #polityka