Aktywne Wpisy
Koronanona +33
Cześć Mirasy
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
mandamin +198
Kto pamięta plusuje.
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego Netflixa, ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#gimbynieznajo #torrenty #pdk
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego Netflixa, ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#gimbynieznajo #torrenty #pdk
Też z wiekiem coraz bardziej czujecie, że w internecie stajecie się mniejszością i coraz mniej rozumiecie komentujących? Wykop, Reddit, komenty na YT i wiele innych - czytasz to i się #!$%@? na głupotę postujących albo ich nieżyciowość a potem przypominasz sobie, że to pewnie ktoś poniżej 25 roku życia wychowany już w innych czasach na innych mediach i zwyczajnie brak szans na porozumienie.
Zawsze sobie za młodu mówiłem, że nie będę jak te stare dziady i bardziej będę się z późniejszymi pokoleniami dogadywał. Czas zleciał a ja słucham gen Z/alfa albo próbuje ich nadpobudliwy kontent konsumować i sorki ale uważam, że to totalni idioci, leniwi, popsuci, narcystyczni, nienauczeni życiem i szkoda na nich czasu(oczywiście nie wszyscy)
Macie podobnie i grozicie pięścią „gdzie ten świat zmierza” czy jednak ogarniacie się i dogadujecie z młodszymi?
Się zastanawiam jak oni nadążają za tym
@kolega_twojej_starej: Tak samo mówił Twój ojciec o Twoim pokoleniu, Twój dziadek o pokoleniu Twojego ojca, Twój pradziadek o pokoleniu Twojego dziadka itp.