Wpis z mikrobloga

@Leniek: kiedyś robiłem tak jak vifona i było obrzydliwe, później doczytałem że ten makaron się najpierw gotuje, prawie cały odcedza a z końcówki wody robi coś na kształt sosu. Tak jest w instrukcji. Przygotowane w ten sposób jest już tylko niedobre.

To jest po prostu ostre, nawet nie ma smaku tylko pali w ryj. Nie ma podejścia do różowo-czarnego vifona (ten krewetkowy).
  • Odpowiedz
@novak00: po dwóch dziabach 2x miałem już czkawkę xD
zjadłem może 1/4 porcji i resztę #!$%@?łem jak pomyślałem sobie, że bede się potem musiał męczyć drugi raz jak OP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pywc: Do klasycznego dopierolić boczek i pieczare podsmażoną i dwa jaja usadzić tak żeby było płynne żółtko i jest pokarm bogów. 2x takie do zjedzenia, 3x już za bardzo jape wykrzywia.
  • Odpowiedz