Wpis z mikrobloga

Chyba coś u KiKi Świat dzieje się coś niedobrego.
Kamil mówi tylko, że jest zmęczony, że widzowie nie dają mu spokoju i przychodzą do jego domu, ale wydaje mi się, że to coś innego.

Ja go dosłownie oglądam od 7 lat jak zaczynał majsterkować przy swojej pierwszej przyczepie, nie chce aby usuwał konta, niech lepiej zrobi sobie kolejny miesiąc przerwy od YouTube albo nawet dłużej jak potrzebuje, ale niech nie usuwa. :'C

#kikiswiat

https://www.youtube.com/post/UgkxD-T0hei1hQl4kgh3RVwbRne_loQKzlKr
aptitude - Chyba coś u KiKi Świat dzieje się coś niedobrego. 
Kamil mówi tylko, że je...

źródło: Screenshot 2024-02-04 at 05.38.08

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aptitude: dałem mu w prawdzie suba jeszcze jak planował kupić pierwszą przyczepę. Przeżywałem z nim jej zakup, wyrywałem sobie włosy z łysej głowy, gdy technicznie nie ogarniał (i nie ogarnia do tej pory), a od kilku lat moje zainteresowanie jego kanałem spadło, bo przestał majsterkować. Może trafił mu się taki prawdziwy stalker z krwii i kości, który nie daje im spokoju i zwyczajnie zaczął się bać. Może podczas jego nieobecności
  • Odpowiedz
@aptitude: mi to się wydaje że główna przyczyną ich problemów jest przymusowy czas spędzania czasu i opieki nad dziećmi bo nie posyłają ich do szkoły i to głównie spada na Kasię. Nawet widać jak się dzieciakami przerzucają po powrotach i oto pewnie była kłótnia małżeńska. Kamil pojedzie to, Kasia siedzi z nimi non-stoper, a jak wróci to wiadomo że ciężar siedzenia z dziećmi przenosi się na niego - musi się
  • Odpowiedz
Przecież on nigdy nie majsterkował, tylko udawał i dawał rady. To jego ojciec ogarniał wszystko i brat. A on pokazuje tylko jak można mieć 2 lewe ręce i jakoś żyć, a przez to ma tylu widzów. Prawdę mówiąc, to większość ogląda nie dlatego że coś ciekawego pokazuje, tylko "co znowu się popsuje, co znowu głupiego wymyśli"
  • Odpowiedz
  • 1
@aptitude no nie - oglądacie to? Ole można oglądać jak się wodę z kibla spuszcza czy kible recenzuje. I te faszerowanie dzieci kielbacha z keczupem cały czas - camer australia trip jest o niebo lepszy
  • Odpowiedz
@glock45 dokładnie tak to wygląda z boku. Tam jest kumulacja wszystkich możliwych problemów rodzinnych, Kamilek ucieka od rodziny tak często jak tylko może, tylko dzieci szkoda.
  • Odpowiedz
@corbin: te uciekanie strasznie widać jak ma podnietkę przed wyjazdem (Turcja, rajcowanie się przygotowaniami, kupowanie nowych gadżetów). Trenowanie/Symulacja wyjścia na samolot - jest siła wstać wcześnie rano i przetrenować. Wchodzi w niego nowa energia. A jak tylko opieka nad dziećmi to zmęczony i musie się położyć xD xD xD Nic dziwnego że Kasia chce się wyrwać s kieratu rodzinnego i zaczęła dbać o siebie. On chyba myśli że jak zrobił
  • Odpowiedz