Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ktoś się kiedyś zastanawiał czemu na #tinder siedzą odstawione modelki z super ciałami, ładnymi twarzami i d--------i zdjęciami, a na #badoo jakieś laski 1-5/10, często grube i brzydkie, zdjęcia niewyraźne, nudne i mocno przerobione ???

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gorkel: tinder tez xDDD
ale dokladnie to samo zauwazylem nigdy nie widzialem dobrej jakosci zdjecia na badoo i zawsze widzialem takie laski od ktorych mi sie nie dobrze robilo, ale fajna jest funkcja ze widzisz kto jest blisko Ciebie to mozesz 20 profilow na raz obczaic bo tyle jest na jednej stronie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim tinder jest zaprogramowany tak, że na początku pokazuje atrakcyjne osoby ale potem też będzie wyświtlać brzydkie. Tak samo z resztą działa z facetami jak jesteś brzydki to nawet nie pokaże twojego profilu rzadnej lasce no chyba że kupisz premium
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To zależy gdzie, w moim wojewódzkim nie ma już 10/10, wszystkie wyjechały, to co jest na Tinderze to jest po prostu taka tragedia, że odinstalowałem. W porównaniu z tym co miałem w Krakowie czy Stolicy to jest k---a dramat.
  • Odpowiedz