Aktywne Wpisy

kinkykylie +290
Od razu człowiek czuje się bezpieczniejszy, widząc takie łapanki na kierowców, którzy przy pustej drodze nie zatrzymali się do zera, tylko zwalniali do 5 km/h na znaku stop. Przeklęci kryminaliści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
źródło: xddd
Pobierz
WielkiNos +49
Juleczki z twittera twierdzą, że oświadczyny ze strony mężczyzny to uprzedmiatawianie kobiet.
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow

Testowałem dzisiaj w Douglasie nowa wersję Oud Minerale Toma Forda. Mega ugrzecznili i odświeżyli ten zapach, teraz naprawdę może się podobać choć na pewno nie każdemu. Zapach bardzo specyficzny i ciężko znaleźć coś podobnego. Mam te szczęście, że testowałem go jeszcs jak był w private blend w starym kwadratowym flakonie. Szczerze to nie dziwię się że został wycofany. Zapach najbardziej przypominał mi metalowa skrzynkę z narzędziami w starym warsztacie. Bardzo trudny zapach z mega niszowym vibem. Pytałem parę osób co o nim sadza dając im powąchać z mojej odlewki to nikt nie powiedział że mu się podoba. Natomiast tsk.jak napisałem wcześniej mowa wersja jest ciekawym i noszalnym zapachem.
źródło: temp_file6431869858100240877
Pobierz@bugzer: no dla mnie smrut xd